Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: X Mark I Mouse Slim

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Jako gadzet to ok, ale jakos nie widze tej myszy w powazniejszej pracy ze zdjeciem. Czy to z ps czy lr. Ten numeryczny pad nijak nie wydaje sie byc komfortowy w uzyciu.

"Mysz może wysyłać dane do aplikacji" - tzn?
    To znaczy można obliczyć na myszy i wysłać cały wynik (liczbę) na wyświetlaczu myszy klawiszem SEND do np. Microsoft Excel czy Word.

Przydać sie może nie tyle przy pracy ze zdjęciem co przy pracy nad podliczeniem klientów za twórczość. Jest klawisz z podwójnym zerem żeby szybciej kasować wieksze sumy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Przepraszam, ale niby dlaczego? Dla samego logo, czy może przy okazji liczenia cudowna myszka zdjęcia robi?
    pozdŸówka
    Myszka podliczy pieniążki za zdjęcia. Ale warto dla samego logo. Ja jako lojalny fan Canona wspieram nowe produkty w miarę możliwości finansowych.

Gdyby wierni fani wsparli komputer Canon Cat w latach 80. to kto wie czym byłby Canon dzisiaj.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Bo tu trzeba odróżnić "fana Canona" od "użytkownika systemu Canon".
    Ja jak wyżej, jestem zdecydowanie fanem. Nie tylko Canona, ale jeszcze kilku innych firm, które jeszcze potrafią wyprodukować dobry gadżet, a jest takich coraz mniej. Jestem jeszcze fanem Sony, Samsunga, Apple, Panasonica, Nikona, itd. oraz Chińczyków którzy to wszystko montują. Nie jestem np. fanem IBM.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 08-01-2012 o 07:23 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów