Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Za ślub płacimy...

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
    Myślę, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo reklamy działają jednak na Twoją osobę. To, że po oglądnięciu reklamy produktu XXX nie lecisz do sklepu na drugi dzień na zakupy nie ma nic do tego.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Myślę, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo reklamy działają jednak na Twoją osobę. To, że po oglądnięciu reklamy produktu XXX nie lecisz do sklepu na drugi dzień na zakupy nie ma nic do tego.
    juz napisałem jak działają , mam jeszce raz powtórzyć ,reklamowane osoby wyszly na pajacy w moich oczach ,a czy to ich zasługa czy kogo innego, nie wnikam
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 12-01-2012 o 06:45
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Domyślnie

juz napisałem jak działają , mam jeszce raz powtórzyć ,reklamowane osoby wyszly na pajacy w moich oczach ,a czy to ich zasługa czy kogo innego, nie wnikam
    aha, czyli rozumiem że wyszedłem na pajaca ? Bo moje nazwisko jest w tym ogłoszeniu ?

Tak jak pisałem nie mam z tym nic wspólnego, więc raczej powstrzymaj się z takimi osądami że "reklamowane osoby wyszły na pajacy" , bo po pierwsze najprawdopodobniej jest to żart, po drugie reklama to raczej marna a po trzecie najlepszą reklamą według mnie są zdjęcia - i tyle. Poza tym to zdanie o pajacach jest zwykłym chamstwem.

Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

No strasznie się przejąłem
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.
    Tjaa...Ty wiesz z radia ,ja kieruję się własnym jakże innym sądem.

Zostawiłbym Nam nasze oceny otoczenia w którym żyjemy,wszak to nasza prywatna sprawa i wybór i proponuję powrót do tematu wątku.

Nazywanie było nie było kolegów pajacami też nie jest na miejscu na forum,nawet mocno nie na miejscu.
    Kończmy te OT,proszę.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 12-01-2012 o 11:54

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To nie ważne . Oczywiście nie bierz tego do siebie ale widocznie nie jesteś targetem tego co ma być reklamowane. Jeśli targetowi nazwa zostanie w głowie to cel jest spełniony i reklama działa :cool:.
    Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:.
    O, też tak mam i myślałem że jestem w tym oryginalny
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów