Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Za ślub płacimy...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.
    Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Coś już napisał Awatar sebol1204

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Za darmo to jeszcze ujdzie (w ramach poćwiczenia i budowy pf) ale pewnie znajdą kolejnego który dopłaci do interesu
    2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
    Galeria na CB
    Blog

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów