Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 75

Wątek: Za ślub płacimy...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    żeby taki marketing odniósł skutek takich przecieków musi być znacznie więcej.
    Ej, ogłoszenie trafiło do sieci dopiero 5 dni temu. Daj się pomysłowi odpracować.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał Awatar sebol1204

Domyślnie

Zdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie
    co nie zmienia faktu że nazwiska w głowie zostają
    2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
    Galeria na CB
    Blog

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
    Myślę, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo reklamy działają jednak na Twoją osobę. To, że po oglądnięciu reklamy produktu XXX nie lecisz do sklepu na drugi dzień na zakupy nie ma nic do tego.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    To nie ważne . Oczywiście nie bierz tego do siebie ale widocznie nie jesteś targetem tego co ma być reklamowane. Jeśli targetowi nazwa zostanie w głowie to cel jest spełniony i reklama działa :cool:.
    Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nikt niejest targetem bo to nie reklama, tak tylko przypominam.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

He he jasne

Żarcik, u żółtych czytałem i wiem mniej więcej o co kaman

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nikt niejest targetem bo to nie reklama, tak tylko przypominam.
    A skąd ta pewność :cool
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:.
    O, też tak mam i myślałem że jestem w tym oryginalny
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A skąd ta pewność :cool
    Bo człowiek który to wymyślił nie wymienił swojego nazwiska. Tak ciężko zrozumieć że to zwykły żart?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów