Właśnie doczytałem posty powyżej i ulżyło mi że nie jestem osamotniony![]()
Tzw. "marketing wirusowy". Dość modna rzecz ostatnimi czasy.
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
..he, he.. jak się żeniłem też było dać takie ogłoszenie
PS.
Ciekawe czy ktoś opisał...
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
U żółtych ktoś pisał, że to było tak dla hecy zrobione czy ktoś się zgłosi, w odpowiedzi podobno kilkanaście maili z flugami i jeden z ofertą.
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
widzę że tu i ówdzie padają podejrzenia że jestem autorem tego ogłoszenia![]()
Nie mam z tym nic wspólnego, ale podejrzewajcie sobie ile chcecie, miłej zabawy !![]()
To ogłoszenie to żart, jaja z ogłoszeń w których ludzie proponują fotografom pracę w zamian za możliwość rozszerzenia portfolio. Zabawne są 2 rzeczy, że znajdują się ludzie któży myślą że to prawda i że są też tacy którzy zamiast się pośmiać i zrozumieć od razu wietrzą spiski, kryptoreklamy, marketing wirusowy i najazd obcych wojsk. Takie postrzeganie świata musi być strasznie frustrujące, współczuję.
Nie, nie miałem z tym ogłoszeniem nic wspólnego a to co się tutaj dzieje mocno jedzie żenadą.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Czyli jednak wiesz więcej o tym dlaczego powstało to ogłoszenie, niz my? Frapujące.
Ja po raz któryś składam wyrazy szacunku dla pomysłodawcy. Czy zrobił to ogłoszenie świadomie, czy nieświadomie, nie ważne. Mówi o nim cała Polska. A to jest najważniejsze.
Dzięki podobnym mechanizmom marketingowym, w świadomości społecznej zaistnieli Doda, Wiśniewski, Tyszka, Wojewódzki i inni znani głównie z tego, że są znani. To bardzo skuteczne narzędzie promocji. Pracowałes w reklamie, to powinieneś jeszcze pamiętać.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie żeby taki marketing odniósł skutek takich przecieków musi być znacznie więcej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący