I wykrakałem.
Dzisiajszy fejzbuk pęka od "udostępnień". Zrzut ekranu linkuja sobie absolutnie wszyscy.
Jest wszędzie, nie wyłączając ŚwiataObrazu.
Czapka z głowy.
I wykrakałem.
Dzisiajszy fejzbuk pęka od "udostępnień". Zrzut ekranu linkuja sobie absolutnie wszyscy.
Jest wszędzie, nie wyłączając ŚwiataObrazu.
Czapka z głowy.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Powiedziałbym raczej, że to kropla tej śmietanki. Oprócz Tkacza i Małachowskiego to brakuje bardzo wielu wybitnych polskich fotografów ślubnych. Mało znam fotografie Państwa Górskich (ale oglądam i zacne są). Pozostałym dwóm Panom do topu to chyba jeszcze baaaardzo, daleko choć jeden z nich mocno się lansuje, aby takim być.
Marki trzy.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jak to jaka? Najzwyklejsza w świecie nic nowego tu nie zastosowano hehe. Poszukaj trochę o reklamie to pewnie sam dojdziesz czym takie ogłoszenie jest :P
Poza tym jednego z wymienionych kompletnie nie kojarzę, a drugiego nie uważam za śmietankę polskich ślubniaków, dlatego tez snuje podejrzenia że to któryś z nichAle to być może tylko moje odosobnione zdanie :P
Pozdrawiam
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
A mnie nie rozbawiły bo nie jestem tam wymieniony skandal jakiś ;-)Interesują nas zdjęcia w typie Małachowskiego, Tkacza, Kaliny, Trzcionki, Sokołowskiego, Knapa i Górskich.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zwłaszcza Panowie Małachowski i Knap :-)
Ostatnio edytowane przez manfred1 ; 11-01-2012 o 11:07 Powód: Automerged Doublepost
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)