Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 75

Wątek: Za ślub płacimy...

Bywalec Awatar tormentor
    Miasto
    Wrocław
    FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
    Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
    "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.
    Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Coś już napisał Awatar sebol1204

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Za darmo to jeszcze ujdzie (w ramach poćwiczenia i budowy pf) ale pewnie znajdą kolejnego który dopłaci do interesu
    2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
    Galeria na CB
    Blog

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Przecież w tym ogłoszeniu nie chodzi ani o rzeczywisty ślub, ani warsztaty, ani żart. To ogłoszenie o tym, kto się liczy w fotografii ślubnej. Bardzo błyskotliwy chwyt marketingowy, choć niekoniecznie świadomy.
    Zamawiający nie ma problemów z podaniem rozszerzeń plików RAW obu popularnych systemów i jednym tchem wymienia znanych (przynajmniej modnych) fotografów ślubnych. Pytanie do ślubniaków ile razy trafili na takie kompetencje u zleceniodawcy?
    Gość siedzi w branży i tyle tylko po co dał to ogłoszenie...
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Bardzo błyskotliwy chwyt marketingowy, choć niekoniecznie świadomy.
    a tu głowy bym nie dał
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu)
    ale jedno trzeba przyznać... wszyscy z wymienionych prezentują bardzo podobny poziom

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Obstawiam że i tak znajdą jelenia który się za to zabierze. I takiemu to tylko współczuć.

C80 taka osoba nie zaprezentuje ludziom nic innego niż to że można go mieć za grosze/za darmo/albo jeszcze na tym zarobić. Działą tu podobny system jak w przypadku robienia za małe pieniądze. Pierwsze 2 śluby zrobiłem za małe pieniądze i potem z kim nie rozmawiałem to pierwszy argument - a parze ........ zrobił pan za ....... zł wiec dlaczego tak drogo.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Gość siedzi w branży i tyle tylko po co dał to ogłoszenie...
    Bo to jeden z nich? ;-) Średnio śledzę ślubniaki, ale Górskiego nie znam, Sokołowski mi do zestawu nie pasuje. Więc może to jeden z nich? (oczywiście żartuję, żeby była jasność heh)

No i brakuje tu jeszcze Cichockiego, co by wszyscy z CB byli hehe

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów