Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-01-2012 o 03:02
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja nie potrzebuję nic udowadniać, tak tylko informuję. Jak to odbierasz w sumie mnie nie interesuje, jak lubicie to dalej możecie bić pianę.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ależ nie musisz i nie wiem czemu tak się tym emocjonujesz. Ja przecież nie piszę że to coś złego albo negatywnego. Nie ma nic złego w tym, że ktoś coś lub kogoś reklamuje. Natomiast jest czasem tak, że rzecz puszczona w obieg publiczny zaczyna żyć własnym życiem często niezależnym od intencji twórcy :cool:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak właśnie jest w tym przypadku, zamiast się pośmiać ludzie doszukują się nie wiadomo czego![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 12-01-2012 o 06:45
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Wiecie co? Z kim bym nie rozmawiał, to zaklina się, że nie słucha DiscoPolo, a jednak gdy pracowałem przy nagłaśnianiu festynów z okazji "Dni ...", czy innego "...set lecia miasta", to wyglądało tak: na scenie BAJM, przed sceną 8tyś. ludzi, na scenie Dżem, przed sceną 2,5tyś, na scenie DeMono, przed sceną 6tyś. Na scenie Fanatic, przed sceną 12tyś. Na scenie BayerFull, przed sceną 16tyś. To były dane szacunkowe od policji zabezpieczającej koncerty.
I tyle w temacie kto czego nie słucha i nie ogląda...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
aha, czyli rozumiem że wyszedłem na pajaca ? Bo moje nazwisko jest w tym ogłoszeniu ?
Tak jak pisałem nie mam z tym nic wspólnego, więc raczej powstrzymaj się z takimi osądami że "reklamowane osoby wyszły na pajacy" , bo po pierwsze najprawdopodobniej jest to żart, po drugie reklama to raczej marna a po trzecie najlepszą reklamą według mnie są zdjęcia - i tyle. Poza tym to zdanie o pajacach jest zwykłym chamstwem.
Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.
Tjaa...Ty wiesz z radia ,ja kieruję się własnym jakże innym sądem.Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.
Zostawiłbym Nam nasze oceny otoczenia w którym żyjemy,wszak to nasza prywatna sprawa i wybór i proponuję powrót do tematu wątku.
Nazywanie było nie było kolegów pajacami też nie jest na miejscu na forum,nawet mocno nie na miejscu.
Kończmy te OT,proszę.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 12-01-2012 o 11:54