Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
co nie zmienia faktu że nazwiska w głowie zostająZdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie![]()
nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
To nie ważne. Oczywiście nie bierz tego do siebie ale widocznie nie jesteś targetem tego co ma być reklamowane. Jeśli targetowi nazwa zostanie w głowie to cel jest spełniony i reklama działa :cool:.
Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nikt niejest targetem bo to nie reklama, tak tylko przypominam.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
He he jasne
Żarcik, u żółtych czytałem i wiem mniej więcej o co kaman
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący