Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 75

Wątek: Za ślub płacimy...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Bo człowiek który to wymyślił nie wymienił swojego nazwiska. Tak ciężko zrozumieć że to zwykły żart?
    To żaden dowód. I nie ważne jest co się rozumie tylko jak się odbiera. Ja jak wielu odebrałem to jako reklamę :cool:.

BTW: Mac - poza tym ja już ślub miałem - co prawda bez helikoptera ale w ciekawym miejscu i scenerii także podwójnie nie jestem targetem .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-01-2012 o 03:02
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja nie potrzebuję nic udowadniać, tak tylko informuję. Jak to odbierasz w sumie mnie nie interesuje, jak lubicie to dalej możecie bić pianę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ja nie potrzebuję nic udowadniać, tak tylko informuję. Jak to odbierasz w sumie mnie nie interesuje, jak lubicie to dalej możecie bić pianę.
    Ależ nie musisz i nie wiem czemu tak się tym emocjonujesz . Ja przecież nie piszę że to coś złego albo negatywnego. Nie ma nic złego w tym, że ktoś coś lub kogoś reklamuje. Natomiast jest czasem tak, że rzecz puszczona w obieg publiczny zaczyna żyć własnym życiem często niezależnym od intencji twórcy :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    wawa

Domyślnie

Tak właśnie jest w tym przypadku, zamiast się pośmiać ludzie doszukują się nie wiadomo czego
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    BTW: Mac - poza tym ja już ślub miałem - co prawda bez helikoptera ale w ciekawym miejscu i scenerii także podwójnie nie jestem targetem .
    No ja też już miałem i to taki całkiem nie targetowy bo bez wesela. Nie wspominając już o tym że rano (czyli 3 godziny przed ślubem) byłem w takim stanie że jakiekolwiek fotogarafowanie tzw przygotowań nie wchodziło w rachubę :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Myślę, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo reklamy działają jednak na Twoją osobę. To, że po oglądnięciu reklamy produktu XXX nie lecisz do sklepu na drugi dzień na zakupy nie ma nic do tego.
    juz napisałem jak działają , mam jeszce raz powtórzyć ,reklamowane osoby wyszly na pajacy w moich oczach ,a czy to ich zasługa czy kogo innego, nie wnikam
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 12-01-2012 o 06:45
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Wiecie co? Z kim bym nie rozmawiał, to zaklina się, że nie słucha DiscoPolo, a jednak gdy pracowałem przy nagłaśnianiu festynów z okazji "Dni ...", czy innego "...set lecia miasta", to wyglądało tak: na scenie BAJM, przed sceną 8tyś. ludzi, na scenie Dżem, przed sceną 2,5tyś, na scenie DeMono, przed sceną 6tyś. Na scenie Fanatic, przed sceną 12tyś. Na scenie BayerFull, przed sceną 16tyś. To były dane szacunkowe od policji zabezpieczającej koncerty.

I tyle w temacie kto czego nie słucha i nie ogląda...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    juz napisałem jak działają , mam jeszce raz powtórzyć ,reklamowane osoby wyszly na pajacy w moich oczach ,a czy to ich zasługa czy kogo innego, nie wnikam
    aha, czyli rozumiem że wyszedłem na pajaca ? Bo moje nazwisko jest w tym ogłoszeniu ?

Tak jak pisałem nie mam z tym nic wspólnego, więc raczej powstrzymaj się z takimi osądami że "reklamowane osoby wyszły na pajacy" , bo po pierwsze najprawdopodobniej jest to żart, po drugie reklama to raczej marna a po trzecie najlepszą reklamą według mnie są zdjęcia - i tyle. Poza tym to zdanie o pajacach jest zwykłym chamstwem.

Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    No strasznie się przejąłem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Słuchając dziś radia dowiedziałem się że Polacy zawsze szukają drugiego dna, mają to w genach, każdy wiersz ma drugie dno, "co autor miał na myśli" itd - i czytając wypowiedzi z tego wątku mam teraz pewność że faktycznie Polacy tacy są.
    Tjaa...Ty wiesz z radia ,ja kieruję się własnym jakże innym sądem.

Zostawiłbym Nam nasze oceny otoczenia w którym żyjemy,wszak to nasza prywatna sprawa i wybór i proponuję powrót do tematu wątku.

Nazywanie było nie było kolegów pajacami też nie jest na miejscu na forum,nawet mocno nie na miejscu.
    Kończmy te OT,proszę.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 12-01-2012 o 11:54

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów