Nie pisz pisma. Ja współpracuje z tą firmą. Zadzwonię i się zapytam jakie są możliwości.Zamieszczone przez tomsong
A tak poza tym to ja i tam bym chciał plener w stoczni w porannych godzinach ich pracy![]()
Nie pisz pisma. Ja współpracuje z tą firmą. Zadzwonię i się zapytam jakie są możliwości.Zamieszczone przez tomsong
A tak poza tym to ja i tam bym chciał plener w stoczni w porannych godzinach ich pracy![]()
Z informacji które mi się udało uzyskać tam już nie ma żadnych instalacji. I na dzień dzisiejszy wejść się nie da żeby porobić zdjęć – powód nieznany. Tyle udało mi się dowiedzieć. Wiec możemy jeszcze spróbować napisać oficjalne pismo tyle że są do fotografowania tylko budynki. Firma która to kupiła: http://www.pbgorski.pl/
Również się piszę na taką imprezę. A co myślicie o bardziej przyrodniczych klimatach ? Tu nie ma problemu z wejściem. A ciekawych miejsc jest sporo, rezerwaty przyrody w Rewie, Władysławowie, wyspa sobieszewska, Trójmiejski Park Krajobrazowy...
Zawsze jeszcze zostaje nasze ZOO...![]()
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...
ale to już beze mnieZamieszczone przez feder
![]()
No dobra Panowie![]()
Mam odpowiedz z Synergii99. Pozytywana
Cytuje maila
Wiec tak, najpierw ustalamy termin, powiedzmy ze do 30 I trzeba sie dogadac Ja proponuje jakis dzien w okolicach weekendu ( np 4-5 luty). Raz, to juz po sesji, dwa moze bedzie cieplejWitam
W odpowiedzi na Pana e-mail odpowiadam, iż istnieje możliwość wejścia na
tereny postoczniowe, własności Synergii 99 w celu fotografowania.
Wyjątkiem mogą być jedynie wnętrza obiektów, gdzie trwa produkcja. W
tym celu należy do mnie przysłać e-mail podając następujące dane;
1) listę osób (imiona, nazwiska) + jeden telefon kontaktowy (komórkę)
2) cel wizyty
3) termin
Dodatkowo proszę o dopisanie, iż grupa będzie się poruszać po terenie
Synergii na własną odpowiedzialność i z zachowaniem max środków ostrożności.
Pozdrawiam
Roman Sebastyański, bo przy - 10 nie jest wesolo. Wtedy moze byc ciezko kogos przy pracy zobaczyc.
Potem prosze o dane na PW i bede montowal maila do Synergii 99.
Jezeli ktos z forumowiczow nie jest pelnoletni a chce sie wybrac to tylko i wylacznie z pisemna zgoda rodzicow/opiekunow
podpis...
To ja jestem chętny na 100%. Tylko ja bym był za dniem powszednim. Jak ludzie będą pracować. Można wtedy fotografować i puste miejsca i ludzi przy pracy
Niektórzy mogą mieć problem z urlopem...Zamieszczone przez czeczot
![]()
ok, ale mam wielka prosbe, zmienmy termin nie na 5 luty, bo tego dnia mam egzamin, tylko na kazdy inny po 5 lutym. Mam nadzieje, ze pojdziecie mi na reke, a egzamin dosc wazny i dosc ciezki, wiec sami rozumiecie.
a moje dane to:
Tomasz Gulla
Pozdrawiam
Ja się piszę - dla mnie każdy termin jest odpowiedni, chociaż wolałbym dzień powszedni - właśnie ze względu na prace stoczniowe w toku. Możliwe że jeszcze jedna osoba się pode mnie podczepi.
Moje dane:
Piotr Fedorowicz
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...