Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 137

Wątek: [AB94]Moja życiowa pasja...

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No ale w niektórych exifach Mariusz Jestem ciekaw czy mają dwie puchy i czasami im się zamienią przypadkiem, czy może używają jednej i zapominają zmienić czasami
    Jedna puszka .... używałem jej ponad dwa lata temu jako backup, wklepałem w exif swoje dane, a później córka zainteresowała się fotografią i oddałem puchę do zabawy wciągnęło ją - z czego bardzo się cieszę, ale dopiero po pewnym czasie zapytała jak zmienić dane żeby nie wyświetlało się moje imię tylko jej . Wcześniej nie miało to dla niej żadnego znaczenia, wystarczało jej robienie zdjęć - później pojawiały się podobne jak tutaj uwagi poddające w wątpliwość jej autorstwo i zaczęła się domagać swojego wpisu w exifie ... nie mogłem i nie chciałem jej odmawiać
    reasumując - jej starsze zdjęcia mogą mieć w exifie moje dane ( imię i telefon ) nowsze fotki zawierają już dane córeczki
    55D,16-200
    ----------------------------------------------

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Po pierwszym ujrzeniu, że w exifie jest facet, a na cb kobieta, pomyślałem, że pucha odkupiona czy coś, ale jak później zobaczyłem, że to samo nazwisko i dane się rotują częściej niż raz, to się zdziwiłem. Nie wziąłem pod uwagę faktu, że zdjęcia mogą być w tym wątku wrzucane niechronologicznie

Dzięki za wyjaśnienie

Domyślnie

Nie wziąłem pod uwagę faktu, że zdjęcia mogą być w tym wątku wrzucane niechronologicznie

To fakt są niechronologicznie
    Pogrupowałam je (a przynajmniej starałam się ;P ) w określone kategorie. Dlatego jak wrzucam nowe to czasem piszę kiedy mniej-wiecej je zrobiłam ^^
    PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Dzięki za wyjaśnienie
    Spoko wiem że rozumiesz .... śledziłem Twój wątek i i Twoją edukację fotograficzną od początku, dostrzegam podobieństwo na tej ścieżce mojej córeczki do Ciebie i mnie się to podoba tak jak i Twoja fotografia, jestem pod wrażeniem przede wszystkim szybkości w jakiej się rozwijasz , ale i konsekwencji w zgłębianiu wiedzy - szacuneczek Michał .

P.S. Jestem dumny tatuś, bo Aneta ma dopiero 17,5 roku a fotografią interesuje się zaledwie od dwóch lat a porównywanie jej do Ciebie - tylko dobrze wróży - nawet jak wiem że są na tym forum osoby które myślą inaczej, chciałbym by nie zabrakło jej zapału i konsekwencji tak jak Tobie
    Ostatnio edytowane przez marbo ; 08-02-2012 o 19:42
    55D,16-200

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Rada od studenta trzeciego roku informatyki : na czas studiów trzeba się zdecydować na jakieś uporządkowanie priorytetów. Ja obecnie gram na 3 fronty (studia, foto, video) i strasznie mnie to męczy.

Chyba że nie wiesz co to lenistwo

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbo Zobacz posta
    ...Jestem dumny tatuś,...
    To jeszcze z czystej ciekawości (mojej) napisz ile Twojego udziału (w procentach) jest w prezentowanych fotach. Może być na priv.

...nie uważam bynajmniej, że to coś złego.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    To jeszcze z czystej ciekawości (mojej) napisz ile Twojego udziału (w procentach) jest w prezentowanych fotach. Może być na priv.

...nie uważam bynajmniej, że to coś złego.
    Tak się nie roobi.

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    To jeszcze z czystej ciekawości (mojej) napisz ile Twojego udziału (w procentach) jest w prezentowanych fotach.
    Zero Jacku - dokładnie zero - córa nie chce nawet zrobić zdjęcia jeśli w trakcie wtrącam jakąś uwagę techniczna lub estetyczną - twierdzi że wtedy to nie byłoby jej zdjęcie , unosi się dumą ... teraz to nawet nie mogę chodzić z nią na spacery z aparatem, bo mi nie pozwala
    55D,16-200

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Micles, przestań trollować, nudny się robisz! Czy w zawsze zaczynasz oglądanie zdjęć od lektury EXIF-ów ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie Mały koncercik...

Zeszłego roku na bazie zbożowej odbył sie mini koncert Akurat jechałam zrobić zdjecia z fire show. Zatrzymałam się i postanowiłam zapolowac Koncert był bardzo skromny dzieki czemu mogłam stanąć tuż pod sceną :P

144
    145
    146
    147 To czego nie widać Przykucnełam ^^
    148
    149
    150 Samotna gitara :P
    Ostatnio edytowane przez AB94 ; 08-02-2012 o 23:45
    PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów