Spokowiem że rozumiesz .... śledziłem Twój wątek i i Twoją edukację fotograficzną od początku, dostrzegam podobieństwo na tej ścieżce mojej córeczki do Ciebie i mnie się to podoba
tak jak i Twoja fotografia, jestem pod wrażeniem przede wszystkim szybkości w jakiej się rozwijasz , ale i konsekwencji w zgłębianiu wiedzy - szacuneczek Michał .
P.S. Jestem dumny tatuś, bo Aneta ma dopiero 17,5 roku a fotografią interesuje się zaledwie od dwóch lata porównywanie jej do Ciebie - tylko dobrze wróży - nawet jak wiem że są na tym forum osoby które myślą inaczej, chciałbym by nie zabrakło jej zapału i konsekwencji tak jak Tobie
Ostatnio edytowane przez marbo ; 08-02-2012 o 19:42
55D,16-200
----------------------------------------------
Zero Jacku - dokładnie zero - córa nie chce nawet zrobić zdjęcia jeśli w trakcie wtrącam jakąś uwagę techniczna lub estetyczną - twierdzi że wtedy to nie byłoby jej zdjęcie , unosi się dumą ... teraz to nawet nie mogę chodzić z nią na spacery z aparatem, bo mi nie pozwala![]()
55D,16-200
----------------------------------------------
Rada od studenta trzeciego roku informatyki : na czas studiów trzeba się zdecydować na jakieś uporządkowanie priorytetów. Ja obecnie gram na 3 fronty (studia, foto, video) i strasznie mnie to męczy.
Chyba że nie wiesz co to lenistwo![]()
Micles, przestań trollować, nudny się robisz! Czy w zawsze zaczynasz oglądanie zdjęć od lektury EXIF-ów ?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Zeszłego roku na bazie zbożowej odbył sie mini koncertAkurat jechałam zrobić zdjecia z fire show. Zatrzymałam się i postanowiłam zapolowac
Koncert był bardzo skromny dzieki czemu mogłam stanąć tuż pod sceną :P
144
145
146
147 To czego nie widaćPrzykucnełam ^^
148
149
150 Samotna gitara :P
Ostatnio edytowane przez AB94 ; 08-02-2012 o 23:45
PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...
PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...
Dla mnie numer 27 najlepsze![]()