Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1042

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. II

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar wisiena
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

UFFF jadę od 300setnego postu poprzedniego wątku Niezły maraton Mam pytanie, którego chyba nie było jeszcze. Czy używacie filtrów żelowych w kosciele lub sali i jak mogę wyzwalać moje 2xY460 mając w sankach 430ex2. Dodam jeszcze że mam radio Y RF630 z wyjsciem pc. Próbowałem podłączyć nadajnik do puszki kablem pc (puszka to 50d) i mając w sankach 430 nie jestem wstanie wyzwolić dodatkowych lamp. Próbował ktoś może?
    Penie spytacie zaraz po co wiec odpowiadam: chcę mieć możliwość doświetlenia sali jak i również kontrolę w postaci dopalenia pierwszego planu.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

To jest jakis masochizm z tymi lampami. Jutro Ci napisze czemu.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wisiena Zobacz posta
    UFFF jadę od 300setnego postu poprzedniego wątku Niezły maraton [...] jak mogę wyzwalać moje 2xY460 mając w sankach 430ex2. Dodam jeszcze że mam radio Y RF630 z wyjsciem pc. Próbowałem podłączyć nadajnik do puszki kablem pc (puszka to 50d) i mając w sankach 430 nie jestem wstanie wyzwolić dodatkowych lamp. Próbował ktoś może?
    Penie spytacie zaraz po co wiec odpowiadam: chcę mieć możliwość doświetlenia sali jak i również kontrolę w postaci dopalenia pierwszego planu.
    Próbowałem i działa, tyle, że: 5d2+ na sankach 580II, kabelek pc z puchy do nadajnika podczepionego w mocowaniu statywu puchy. Odbiornik + 430II. Nie było problemów(kabelek do gniazda pc w body, do kostki w która wpięty jest nadajnik, stąd "pobiera" sygnał analogicznie jak ma to miejsce w sankach)
    Ostatnio edytowane przez kosdkp ; 31-03-2012 o 21:34

Uprawnienia umieszczania postów