-
Mnie to trochę dziwi bo skoro ktoś podejmuje się otworzenia firmy i bierze na to dotacje, to chyba powinien wiedzieć na co ją bierze... i w tym temacie powinny padać pytania typu: "16-35/2.8 czy 24-70/2.8" albo "co wybrać 28/1.8 czy 35/2" i na ogół sprowadzać się do pytań "co się lepiej sprawdzi"... a tu nagle wyskakuje ktoś z pytaniem "co zrobić z dotacją" może jestem nietolerancyjny itp ale skoro nie wiesz co z tą kasą zrobić to po co brałeś tą dotację? nie wiem mnie takie coś drażni, ale jak już nieraz wspominałem ja jestem dziwny i się nie znam. Nie zrozumcie mnie źle, jestem jak najbardziej zwolennikiem dotacji, ale jak się już ją bierze to wydaje mi się powinno się mieć określone cele, zbadany rynek i wybrane narzędzia które będą nam najbardziej odpowiadały, bo tak wspomnieli przedmówcy masę ludzi bierze dotacje na coś na czym praktycznie się nie znają, po roku zamykają firmę i sprzedają sprzęt i są kilkanaście tysięcy do przodu, jednocześnie odbierają szanse osobom którym ta dotacja by naprawdę się przydała... sorry za OT
Uprawnienia umieszczania postów