Tak samo jest zastanawiające dlaczego ludzie reagują że ktoś otrzymał dotację... czyli podteksty, wyśmiewanie się i negowanie. Krótko mówiąc każda osoba która otrzymała dotację jest skazana na porażkę, standard wrzucić wszystkich do jednego wora.
"nie mam info z GUS ile takich firm działa dłużej niż rok, ale znam 2 osoby które rozpoczynały dział gosp z dotacji i żadna z nich nie działała dłużej niż 1,5 roku" - Nie masz informacji ale jesteś pewny że każdy skończy jak dwie osoby które znasz![]()
Tak! oficjalnie chce podziękować państwu i wszystkim komu trzeba będzie, bo spełnili moje marzenie. Dzięki nim będę mógł robić to co lubię, co od zawsze chciałem robić i dzięki temu gdy zobaczę ludzkie emocje na zdjęciach po raz kolejny się uśmiechnę.
Więc starszy kolego, szanuje to że jesteś starszy, ale Tobie też by się przydało trochę pokory i wiary w ludziJa szukam tutaj tylko rady osób które właśnie jak Ty prowadzą firmę 23 lata i potrafią doradzić młodszemu koledze. Wesołych świąt
do MaD77A "ja tak zupełnie abstrahując od dotacji, zastanawiam się, jak można zawodowo zajmować się fotografią, nie wiedząc jakie narzędzia są do tego potrzebne... " - Wesołych świąt![]()