Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1042

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez franek kimono Zobacz posta
    Mam pytanko do drogich forumowiczow i prosbe jednoczesnie.

W ubieglym sezonie fotografowem zestawem 5D + 24-70 i 85mm. W tym postanowilem przejsc calkowicie na stalki i wymienilem zooma na 24mm 1.4. Przede mna zakup drugiego body. Jeszcze nie tak dawno mial to byc oczywiscie 5D II ale spadly na mnie niestety dodatkowe wydatki i zastanawiam sie tez nad 7d albo nawet 60d skoro to ta sama matryca. Szukam tez starej 5D bo bardzo odpowiada mi obrazek z tej puszki ale coraz trudniej wyrwac cos w dobrym stanie. Pomyslalem sobie, ze taka kombinacja pelnej klatki i apsc plus te 2 szkielka powyzej i jeszcze dodatkowe 50mm mogloby stanowic ciekawa kombinacje, bo majac 24mm na fullfrejmie moge tez miec jakies 35mm na apsc.

Tylko pytanie jak sie ta matryca spisuje?? Jest ktos moze zyczliwy z Poznania lub okolic, zeby sie spotkac i uzyczyc na chwile jedna z tych puszek??
    Jak kupisz cropa to nigdy sobie nie wybaczysz i bedziesz tak dlugo kombinowal az dokupisz drogie FF. Ja cropa nie dotykam, jak jeszcze mialem 40d z 5d to po cropa siegalem z przymusu, potem lezal w szufladzie az zmienilem na 2xFF.
    Tym bardziej przesiadka w droga strone wydaje mi sie bardzo zlym pomyslem.
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 15-02-2012 o 17:32

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uprawnienia umieszczania postów