Mam dokładnie ten sam uchwyt, polecam![]()
Mam dokładnie ten sam uchwyt, polecam![]()
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Nadal poszukuje kogoś kto miał do czynienia z parasolkami z pierwszego postu w wątku![]()
Pięćdziesiatka + dodatki
Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer
zamówiłem sobie ten parasolko softboxPowiem Wam że jestem zadowolony jednakże zacząłem dopatrywac się szczegółów i stwierdzam że czarna powłoka mająca powstrzymywac światło, to je przepuszcza lekko do tyłu o.O nie jest tego duuużo ale jednak, mam taki pomysł i czekam na Wasze opinie
Jakbym kupił aluminium w spray i wypsikał jej wnętrze? Uszczelniło by wg mnie te małe dziurki i było by ok. Druga strona to że skoro wypsikam, to się zaschnie, to podczas składania-rozkładania to nie skruszy się to? Oczywiście to tylko jakieś tam myśli chodzące po mojej głowie, nie mówię że tak chce zrobic. Prędzej tego BD, ale poszukiwania miski trwają nadal
![]()
Pięćdziesiatka + dodatki
rozwiązanie ma byc mobilne a nie utrapieniemniestety, nie każdy ma pieniędzy jak lodu i tylko musi inwestowac w swoje hobby
Tak w ogóle to ja się zawsze doczepiam wszystkiego, dlaczego jest tak a nie inaczej ale świat nie jest idealny ;P
Pięćdziesiatka + dodatki
Ja proponuje zaczać robić zdjęcia zamiast czepiać pierdół.
Jeżeli przepuszcza na tyle, że wpływa to drastycznie na zdjęcie, wtedy oddaj jako towar niezgodny z opisem. Proponuje zrobić stado zdjęć i zobaczyć jak to jest...
Jeżeli szukasz profesionalnego rozwiacania to poprostu wynajmij studio na godziny i tyle.
Nie powinno byc bardzo drogo a masz tam wszystko co potrzeba...
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Właśnie - rób zdjęcia, materiał zawsze coś tam przepuści, inaczej musiałby być grubo gruntowany lub gumowany a to znacznie zwiększyło by wagę. Ważne aby ten softbox doświetlał co trzeba.
Ahh, dziękuję panowie, kończę swoje doczepianie się jużPorobię i zobaczę
![]()
Pięćdziesiatka + dodatki