Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Parasolko-softbox

Uzależniony Awatar flankerp
    Miasto
    Cork, Ireland

Domyślnie

Mam dokładnie ten sam uchwyt, polecam
    Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

Domyślnie

Nadal poszukuje kogoś kto miał do czynienia z parasolkami z pierwszego postu w wątku
    Pięćdziesiatka + dodatki
    Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer

Miasto
    Klonowa

Domyślnie

zamówiłem sobie ten parasolko softbox Powiem Wam że jestem zadowolony jednakże zacząłem dopatrywac się szczegółów i stwierdzam że czarna powłoka mająca powstrzymywac światło, to je przepuszcza lekko do tyłu o.O nie jest tego duuużo ale jednak, mam taki pomysł i czekam na Wasze opinie Jakbym kupił aluminium w spray i wypsikał jej wnętrze? Uszczelniło by wg mnie te małe dziurki i było by ok. Druga strona to że skoro wypsikam, to się zaschnie, to podczas składania-rozkładania to nie skruszy się to? Oczywiście to tylko jakieś tam myśli chodzące po mojej głowie, nie mówię że tak chce zrobic. Prędzej tego BD, ale poszukiwania miski trwają nadal
    Pięćdziesiatka + dodatki

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piciuok Zobacz posta
    zamówiłem sobie ten parasolko softbox Powiem Wam że jestem zadowolony jednakże zacząłem dopatrywac się szczegółów i stwierdzam że czarna powłoka mająca powstrzymywac światło, to je przepuszcza lekko do tyłu o.O nie jest tego duuużo ale jednak, mam taki pomysł i czekam na Wasze opinie Jakbym kupił aluminium w spray i wypsikał jej wnętrze? Uszczelniło by wg mnie te małe dziurki i było by ok. Druga strona to że skoro wypsikam, to się zaschnie, to podczas składania-rozkładania to nie skruszy się to? Oczywiście to tylko jakieś tam myśli chodzące po mojej głowie, nie mówię że tak chce zrobic. Prędzej tego BD, ale poszukiwania miski trwają nadal
    Jak to się mówi biedny płaci dwa razy
    Parasolko soft nie do końca jest taki jak powinien a swoje kosztował, beauty z miski też pewnie będzie miał pewne "ale" a zwykły softbox 60x90 czy beauty dish 42cm kosztuje poniżej 100zł

Miasto
    Klonowa

Domyślnie

rozwiązanie ma byc mobilne a nie utrapieniem niestety, nie każdy ma pieniędzy jak lodu i tylko musi inwestowac w swoje hobby Tak w ogóle to ja się zawsze doczepiam wszystkiego, dlaczego jest tak a nie inaczej ale świat nie jest idealny ;P
    Pięćdziesiatka + dodatki

Uzależniony Awatar flankerp
    Miasto
    Cork, Ireland

Domyślnie

Ja proponuje zaczać robić zdjęcia zamiast czepiać pierdół.
    Jeżeli przepuszcza na tyle, że wpływa to drastycznie na zdjęcie, wtedy oddaj jako towar niezgodny z opisem. Proponuje zrobić stado zdjęć i zobaczyć jak to jest...
    Jeżeli szukasz profesionalnego rozwiacania to poprostu wynajmij studio na godziny i tyle.

Nie powinno byc bardzo drogo a masz tam wszystko co potrzeba...
    Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

Domyślnie

Właśnie - rób zdjęcia, materiał zawsze coś tam przepuści, inaczej musiałby być grubo gruntowany lub gumowany a to znacznie zwiększyło by wagę. Ważne aby ten softbox doświetlał co trzeba.

Miasto
    Klonowa

Domyślnie

Ahh, dziękuję panowie, kończę swoje doczepianie się już Porobię i zobaczę
    Pięćdziesiatka + dodatki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów