Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: 5D MkII Tamron 28-75 2.8 i lampa Speedlite 580 II PROBLEM

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków / Horyniec-Zdrój

Domyślnie

... może na Wielkanoc :] ale nie teraz

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

to tak dla jasności, czy dobrze rozumiem, że nie wiesz jak i gdzie zmienić w body pomiar świała (bez znaczenia, czy to uzdrowi Twój problem, czy nie)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków / Horyniec-Zdrój

Domyślnie

TAK ... ale chyba nie o to tu chodzi żeby udowadniać tu moją laickość tylko po żeby rozwiązać jakiś problem

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saVius Zobacz posta
    TAK ... ale chyba nie o to tu chodzi żeby udowadniać tu moją laickość tylko po żeby rozwiązać jakiś problem
    a co jeśli Twoim podstawowym problemem nie jest sprzęt (lub teoretycznie jedo wady) tylko np. nieprzeczytana instrukcja...
    to naprawdę nie jest złośliwe co napisze, ale odstaw zabawki, zacznij od przeczytania instrukcji, potem kilku ksiązek, pogogluj, poczytaj forum i dopiero wtedy zacznij szukac usterek w sprzecie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    po za tym nie po to kupowałem nowego 5D żeby na auto sie bawić
    wybacz, nie mogłem sie powstrzymać, mogłes dopisac, że nie po to wywaliłes 7k zeby jakieś głupie instrukcje czytać
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 03-01-2012 o 19:54 Powód: Automerged Doublepost
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków / Horyniec-Zdrój

Domyślnie

jesteś bardzo pomocny , mam nadzieję że znajdzie się ktoś bardziej życzliwszy. Drogi "tombas"ie Twoja stopka robi wrażenie ale do Twojego wieku, zaawansowania i wiedzy nt fotografii brakuje mi jeszcze prawie połowy Twojego dotychczasowego życia, mam czas jeszcze i na lekturkę i na poczytanie Wujka Googla. Zadałem pytanie, zapewne dla zaawansowanych bardzo proste, oczekuję prostej odpowiedzi. Do wszystkiego dochodzę metodą prób i błędów, nie każdy kto kupuje cokolwiek uczy się całej instrukcji obsługi a dopiero później zaczyna to używać.

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

jesteś bardzo pomocny , mam nadzieję że znajdzie się ktoś bardziej życzliwszy
    źle mnie oceniasz, ja naprawdę jestem życzliwy, wieć poradze Ci coś co może odpowiadać Twojej metodzie uczenia się (prób i błędów) umów się na jakiś plener z kimś kto już jest o krok dalej (np. przeczytał instrukcje:smile: ) - taki żart porozmawiaj, dowiesz się wiecej, znajdz jakiś klub fotografów (ja jestem członkiem Krynickiego Towarzystwa Fotograficznego z Krk może sie wybrać, są ludzie z Gorlic, Zakopanego, Krakowa itd) spotykamy sie rozmawiamy o sprzęcie, zdjęciach wybieramy się na wspólne foty, to rozwija!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków / Horyniec-Zdrój

Domyślnie

bardzo chętnie, zaczynam dopiero przygodę z fotografią i na pewno z tego będę korzystał ale nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zwłaszcza że posiadasz takie samo body

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

bardzo chętnie, zaczynam dopiero przygodę z fotografią i na pewno z tego będę korzystał ale nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zwłaszcza że posiadasz takie samo body
    95 strona instrukcji obsługi.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów