Zamieszczone przez Przemek Białek
Może stać gościa na 5D ale nigdy nie zdoła sobie kupic gustu i talentu.
W tym przypadku fotografie w galerii tłumaczą dlaczego takie niskie ceny.
Nikt mi nie wmówi że tanio znaczy dobrze.
Zamieszczone przez Przemek Białek
Może stać gościa na 5D ale nigdy nie zdoła sobie kupic gustu i talentu.
W tym przypadku fotografie w galerii tłumaczą dlaczego takie niskie ceny.
Nikt mi nie wmówi że tanio znaczy dobrze.
Z drugiej strony jednak - może stać go na 5d, bo robi tanio i dużo? To troszkę tak jak z producentami płyt, naszym rządem - wolą sprzedać mniej a drożej, niż więcej i taniej :PZamieszczone przez Rootsman
O jakości fotek nie mówię, bo tutaj masz rację![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Zamieszczone przez Rootsman
No, no powoli. :-) Nikt mi nie wmówi, że drogo znaczy dobrze![]()
Usługodawca MUSI brać pod uwagę ile klient jest w stanie zapłacić inaczej sam "pójdzie z torbami" i to bez względu na to czy bedzie robił zdjęcia świetne czy paskudne knoty.
Janusz
Nic nie musiZamieszczone przez Janusz Body
Moze brac takie rzeczy pod uwage, jesli np. zalezy mu na zarobku/utrzymaniu sie w biznesie ;-) Ale nic nie musi
![]()
Przeciez te fotografie wygladaja identycznie jak fotografie 99% forumowiczow robiacych sluby, ktorzy swoje fotki pokazali...Zamieszczone przez Rootsman
A przyjedź do kraju. Załóż taką choćby prozaiczną działalność pt. "skup surowców wtórnych", to będziesz wiedział dlaczego rynek raczej wolny nie jest.Zamieszczone przez muflon
Nie przyjade i nie zaloze, co wcale nie przeszkadza mi wiedziec jakie sa trudnosci w tym wzgledzie. Ale nie wiem co to ma wspolnego z wolnym rynkiem.Zamieszczone przez szymony
nie musi ?? - ciekawe - a jeść musi ?? rachunki płacić musi ?? .....Zamieszczone przez muflon
Sprzęt --> mój zestaw
fotografia ślubna --> www.slub.e-fotografik.pl
świnoujście --> www.e-swinoujscie.pl
Jak w tym dowcipie o Gorbaczowie i Reaganie (podstawic dowolnych ulubionych): "nas to nie obchodzi". Nie o tym mowa.Zamieszczone przez szysz.pl
nr 1 -nogiZamieszczone przez Przemek Białek
nr4 - lewa str.
nr5 - welon
nr 7 - lewa str. ITD.itp
nie pasuje i nie podoba sie , nie tylki mi
EOS 40D,T-17-50/2,8, EOS-350D, EX580 kit i kupa analogowego sprzętu