Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Kolorystyka zdjęć znanych reporterów.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Na tych zdjęciach nie ma jakiejś nietypowej kolorystyki. Raczej obróbka globalna na RAWach. Nie wiem czy akurat tutaj, ale łatwości w obróbce sprzyja pucha FF (albo APS-H), jasne szkła, oczywiście światło, a najważniejsze - poprawnie naświetlone zdjęcie, umiejętności i wyczucie fotografa.
    @Edit: co nie znaczy oczywiście, że bez FF i L-primes się nie da takich fot robić.
    Samemu do tego trzeba dojść. Na szczęście.
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 01-01-2012 o 15:56

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Na tych zdjęciach nie ma jakiejś nietypowej kolorystyki. Raczej obróbka globalna na RAWach. Nie wiem czy akurat tutaj, ale łatwości w obróbce sprzyja pucha FF (albo APS-H), jasne szkła, oczywiście światło, a najważniejsze - poprawnie naświetlone zdjęcie, umiejętności i wyczucie fotografa.
    @Edit: co nie znaczy oczywiście, że bez FF i L-primes się nie da takich fot robić.
    Samemu do tego trzeba dojść. Na szczęście.
    Z tymi jasnymi szkłami w reporterce, to nie przesadzajmy. Ani zalinkowane zdjęcie, ani większośc zdjęć reporterskich nie potrzebuje jasnych szkieł.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Z tymi jasnymi szkłami w reporterce, to nie przesadzajmy. Ani zalinkowane zdjęcie, ani większośc zdjęć reporterskich nie potrzebuje jasnych szkieł.
    Napisałem wyraźnie, że to tylko sprzyja łatwości w obróbce, a nie że jest konieczne.

Uprawnienia umieszczania postów