Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Kolorystyka zdjęć znanych reporterów.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Z tomu "The Print" klasycznej trylogii Ansela Adamsa można się wiele nauczyć i zrozumieć na czym polegała analogowa fotografia czarno-biała na mistrzowskim poziomie i sporo kwestii jest nadal aktualne nawet w czasach cyfry, bo tak naprawdę pomimo ogromnych zmian niewiele się zmieniło.

Filozofii duChemina się nie dziwię w końcu jak robisz rawa to nie po to by go "standardowo wywoływać".
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    Filozofii duChemina się nie dziwię w końcu jak robisz rawa to nie po to by go "standardowo wywoływać".
    chyba wlasnie po to jest raw by sie nim bawic, wkoncu jak chcesz automatyczne
    wywolanie to przelaczasz na jpg
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BRS Zobacz posta
    chyba wlasnie po to jest raw by sie nim bawic, wkoncu jak chcesz automatyczne
    wywolanie to przelaczasz na jpg
    właśnie dokładnie to napisałem post wyżej jak robisz rawa to nie po to żeby go standardowo wywoływać, rozumiem że się zgadzasz
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów