#4 zdecydowanie najsłabsza. Patrząc na to zdjęcie zastanawiam się co autor chciał mi powiedzieć i nic nie przychodzi mi do głowy.
#4 zdecydowanie najsłabsza. Patrząc na to zdjęcie zastanawiam się co autor chciał mi powiedzieć i nic nie przychodzi mi do głowy.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Racja, tamto zdjęcie kompletnie nie pasuje ale jakoś tak w szoku byłem jak wylądowałem w podziemiach dworca centralnego i zobaczyłem jak ładnie go odnowili, że chciałem się tym podzielićTeraz parę zdjęć z pierwszego chyba w tym roku śniegu w warszawie i okolicach.
7.
8.
9.
10.
Mam pytanko, na czym ustawiłeś ostrość w ósemce?
Ostatnio edytowane przez AB94 ; 21-01-2012 o 17:26
PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...
zrobiłem serie zmieniając ostrość, z pięciu zdjęć wybrałem to w którym złapało dobrze![]()
Złapać ostrość pod nogami, wycelować i docisnąć. Efekt bez serii taki sam.
Na 7 dałbym mniejszą GO tak, żeby było widać tylko tabliczkę i siatkę.
Generalnie lubię oglądać zdjęcia z głównym motywem po prawej stronie (o ile się da) - taki region kulturowy - czytamy od lewej do prawej. Historia się rozpoczyna spokojnie i kończy gwoździem programu - a nie gwóźdź na początku a potem nic.
Pozdrawiam
6D, Tami 24-70, Sigma 70-200 OS
4 faktycznie nie zachwyca... idz tam jeszcze taz i zrób ten kadr z dołu... moze naprawde fajnie wyjsc - 5 wyprostuj i bedzie ok
Canon 500D + Gripp | Canon 18-55 3.5-5.6F + 70-200L 4.0F + 50 1.8F + Tamron 17-50 F2.8 + Metz 50 AF1 + Benro + Slik