Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
CoNic: to miło!
Aha ostatnio zasłuchuję się w Comie. Dawno nie słyszałem tak dobrego zespołu. I to zarówno w warstwie muzycznej jak i tekstowej. Nieziemski klimat.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Mistrzowie to dla mnie MILES DAVIS i CHICK COREA
a poza nimi dużo muzyki synkopowanej, troche pop, troche klasyki, troche ciężkiego udeżenia --- oczywiście najwyższa półka muzyczna
gram na perkusji oraz bawię się na innych instrumentch.
nie cierpie disco, hiphop-u, techno i disko-polo oraz tandety w stylu ładnie wyglądam to zrobie kariere........nie wymienie po imieniu.....![]()
Czarna skrzynka firmy C
A ja lubię hip-hop, zdarza mi się słuchać disco-polo albo muzyki biesiadnej (no dobra, głównie dla jaj na imprezach ;-)), a umpa-umpa przydaje się za kółkiem. O.
http://www.last.fm/user/FoX_PL/
Tak bedzie najszybciej![]()
EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)
Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6
Lekko offtopowo. Wybiera się ktoś na koncert The Cinematic Orchestra, 30 listopada w Warszawie? Można by skoczyć razem, spróbować wejść ze sprzętem...![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Własnie sobie pracuję i słucham muzyki z filmu "Ostatni Samuraj"
jazz, peter gabriel, stary genesis (wogóle stary art rock), trochę pojechanych dźwięków (venetian snares, hector zazou, bill laswell, popol vuh, steve reich, fsol itp.....), duużo ambientowej elektroniki (pete namlook, orb, i kupa innych zespołów-projektów z ostatnich 10 lat), new jazz czyli cinematic orchestra, boards of canada, jaga jazzist, bugge wesseltoft, toshinori kondo i znów kupa tego.....
w sumie przez ostatnie 2-3 lata nazbierałem kupę muzyki (jakieś 3 tys albumów) znaczna większość jest skompresowana![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....