Jedno drugiego nie wyklucza, wprost przeciwnie
Tylko raz fociłem coś, czego nie dało się słuchać:
http://tomaszg.pl/foto/08papa_d/ (pomijam jakieś badziewne kapele na festwialach, co się trafiają)
Jedno drugiego nie wyklucza, wprost przeciwnie
Tylko raz fociłem coś, czego nie dało się słuchać:
http://tomaszg.pl/foto/08papa_d/ (pomijam jakieś badziewne kapele na festwialach, co się trafiają)
Dzisiaj rano w tramwaju Annie Lennox. Poza tym Miles Davis, Pat Metheny, Peter Gabriel i Stewart Copeland bez umiaru .
5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
flickr
Herbie Hancock - "River" - (2008 Grammy Award winner for album of the year) cudowna płyta, Metheny (prawie cała dyskografia), Meldau, Jarret, E.S.T., Davis, Coltrane, Hackett, Genesis, Yes, Gilmour i setki innych
W wolnych chwilach sam pogrywam powyższe.
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 29-08-2008 o 16:17
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
A INDUKTI ktoś zna?? ja ostatnio tego słucham w dużych ilościach![]()
hm. po trochu wszystkiego: rock (z duzym naciskiego ma klasyke), regge(ale dla odmiany nie klasyczne), metal (z wyjatkiem death - lubie prog, epic, power, symphonic, doom, black), blues, gotyk, szanty, punkrock, poezja spiewana, niektore formy elektroniki itd itpnie przepadam za jazzem, nie lubie hiphopu (z wyjatkami), nie trawie techno.
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
nie czuje jedynie blusa i nie jest to żart,ogólnie wszystko od klimatów hard trance do jazz ,z mniejszym naciskiem na Rap i Hip Hop a większym na metal.
I tylko z gramofonu :-D ,no czasami radia .
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 19-11-2008 o 04:36
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Hmm.. dorzucę swoje 3 grosze..
Generalnie jak ktoś już pisał, czasem łatwiej jest napisaćczego się nie słucha, niż to czego jest się zwolennikiem. Ja osobiście nie trawię techno, hh i disco polo. Reszta w większym lub mniejszym stopniu może być.
Jeśli chodzi o to czego słucham, to raczej cięższe klimaty, hard rock, metal (symfoniczny, gothic (nie przepadam za growlem)), także industrial, ambient, dla odprężenia, także klasyka.
Z zespołów to: Godsmack, Disturbed (Avatar z ich najnowszej płyty), Flaw, Rammstein, Evanescence, Lacuna Coil, Nightwish, Rhapsody of fire, Therion, Kronos Quartet, Epica, Apocalyptica, trochę by się tego jeszcze znalazło..
Jak mam gorszy humor, to zamiast wyjść z dołka, lubię wpaść sobie w depresję i sięgam po Dark ambient i Dark Wave.. Także inne klimaty industrialowe![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.