Strona 22 z 28 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 272

Wątek: jakiej muzyki słuchacie? :)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

sigur ros, primus, joy division, aimee mann, faith no more,kate bush, interpol, the cure, david gray, mogwai, travis....
    wiec trudno powiedzieć czy to rock czy moze jeszcze inny gatunek.

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Dire Straits ( choć ostatnio częściej solowych płyt samego Knopflera ), Pat Metheny, Pink Floyd często muzyki etnicznej a najczęsciej USM z mojej 300

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

U mnie to roznie od:
    The wolgang press, Joy division, Bauhaus, Sisters of Mercy, czyli Ci co wiedza, glownie zespoly wychodzace z 4AD, ale tez The Cure i o podobnym brzmieniu... czyli przeszlismy przez dolujaca muzyke wiec bierzemy cos weselszego i tu moglbym pare utworkow z lat 80 wymienic, niemniej wyroznia sie Duran Duran i dla mnie absolutny faworyt z wszystkiego co slucham i co mam cala dyskografie plus plyty muzyczne DVD plus wydania kocertowe i teledyskowe DVD, a jest to... Depeche Mode
    Natomiast z tego co ostatnio jest produkowane i zespolow, to wlasciwie nic nie przyciagnelo mnie poza Marylin Manson
    Aparat mam i ja

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Wątek bez sensu, ale nabije sobie licznik -tera słucham Marcusa Millera Higher Ground

Bywalec Awatar Nevermind

Domyślnie

Radiohead, Myslovitz, The Veills, Lao Che, Led Zeppelin, Waglewski z synalkami, Pink Floyd itd itd
    Power of L lenses

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

U mnie ostatnio na fali Aretha Franklin i Carlos Santana.

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Dużo skakania po wątkach.. Ja osobiście RHCP, Radiohead, Floydzi, Tool i Perfect Circle. Ale ponieważ wszystko musi mieć swoją przeciwwagę - moja ulubiona "kapela" to Dave Matthews Band (jeśli nie znacie, poszukajcie jakiegokolwiek singielka)

A jako że kobiety łagodzą obyczaje - za lepszą połową przejmuję dużo jazzu i World Music w każdej postaci. Na przykład Możdżer, Garbarek i Trio Jagodziński, a z etno - Baka Beyond. A ostatnimi czasy Jazz na Starówce sobie bardzo chwalę 8)
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Wątek bez sensu, ale nabije sobie licznik
    Ja jestem mocno nienormalny i slucham rzeczy ktore sie wrecz ze soba gryza.

Od Emperora i Vadera przez ambitniejszy hiphop po Bacha i inna klasyke. Schizofrenia?

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Od tygodnia męczę Kataklysm non stop. Fajny chamski i prosty death metal. Jest dobrze.

lily.
    Guest

Domyślnie

nirvana. rhcp. myslovitz. pearl jam. alice in chains. z musicali: romeo i julia, metro, upiór w operze, happysad. czasem evanescense, czasem katie melua, czasem metallica. Często strare dobre małżeństwo. i dużo szant w przeróżnym wykonaniu. od klasycznego przy ognisku z gitarą, po wykonastwo Pearl Harbora.

Strona 22 z 28 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów