Strona 20 z 28 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 272

Wątek: jakiej muzyki słuchacie? :)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    czasem tez scorpions
    Ja tyż. Zwłaszcza "Lonesome Crow" i "Fly to the Rainbow".

Ale przede wszystkim:

AC/DC

Nie lubię przerostu formy nad treścią w stylu Dream Theater i bezdusznych wymiataczy gitarowych takich jak: Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen (zamiast tych ostatnich -Michael Schenker).

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukA Zobacz posta
    A ja od Milsa Davisa do Sex Pistols. A ostatnio ( ze dwa lata ) Kate Bush, Aerial - wkoło, mam sie zgłosić do specjalisty ?
    Nie strasz mnie ;-), ja namietnie slucham Petera Gabriela i duze ilosci jazzu, czyli niszowej muzyki. Chociaz robie czeste wycieczki do tzw. popu - tam tez mozna odkryc sporo muzycznych perel....
    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Bywalec
    Miasto
    Piła

Domyślnie

A ja na Youtube odpalam Qulturkę i Folk Machinę... bo lubię lokalny koloryt

Dopiero zaczyna Awatar slawpl

Domyślnie

Ostatnio znow wrocilem do Polskiego Radia EURO (kiedys znane jako BIS Polskie Radio - najlepszy okres tego radia przypadl jakos dwa-trzy lata temu). A po za tym buszowanie po myspace - metal, rozne odmiany techniawki, hip hop i inne czasem cuda. Jednym slowem kogelmogel

btw, tego radyjka mozna sobie online posluchac tu http://www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?id=4 - polecam, zwlaszcza wieczorami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta

Nie lubię przerostu formy nad treścią w stylu Dream Theater i bezdusznych wymiataczy gitarowych takich jak: Joe Satriani, Steve Vai...
    Tych dwóch to akurat bym się tak nie ośmielił nazwać ;P

A jak lubisz treściwie polecam Andy Timmons... Uwielbiam jego grę i brzmienie Ze spokojniejszych jeszcze często Norah Jones gości u mnie na playliście a także coś mocniejszego jak chociażby Zakk Wylde i jego Black Label Society, a potem B.B. King, Santana, Coma, trochę AC/DC a nawet po takie monstra jak Meshuggah Dobra gitarowa muzyka ogólnie

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

różnie, róznie... od hip hopu poprzez reggae i rocka przez jazz i blues po klasykę

Domyślnie

ja rożnie, od raz dwa trzy, stereophonics, dżemik, metallica, trochę klasycznej(Vivaldiego)
    a nawet oststnio dobre kawałki disco polo(szczerze)
    na maxa mnie rozluźnia ))))

chocolata
    Guest

Domyślnie

Dużo rocka, trochę bluesa i jazzu, czasami folk i metal.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Drum'n'bass, trance, minimal, gabba, wszystko co szybkie, wyrazne i czesto bez ladu i skladu. Oraz polski HH ale raczej nie w stylu mezo i innych liberow, raczej Tede, OSTR, Łona itp

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chocolata Zobacz posta
    Dużo rocka, trochę bluesa i jazzu, czasami folk i metal.
    O, to w sumie identycznie, jak ja.
    Numer jeden to bezapelacyjnie Pink Floyd, ale nie pogardzę Doorsami, Electric-light-orchiestrami, Dire Straitsami, Metallicami, In-Flamesami, Children-of Bodomami, Yngwie Malmsteen'ami, Janis Joplinami, Bobami Dylanami, Opethami, Dżemami, Kasiami Chylińskimi, Manu Chao-mami, Skalpelami, Cinematic Orchiestrami, Coldplay'ami, Radiohead'ami i wieloma innymi, nie sposób spamiętać tego
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Strona 20 z 28 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów