Ja głównie Nine Inch Nails
Ja głównie Nine Inch Nails
Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.
Różnej.... głównie Smolik,Novika,Placebo,Pati Yang,Massive Attack,Tiesto.....ostatnio różności w stylu arabic chillout![]()
Ja glownie klasyke rocka: Pink Floyd, Deep Purple, Dire Straits, Riverside, Perfect, Camel, Dzem...
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
House i jego odmiany, Chill, HH, Polski rock
Słuchałem różnej muzyki, ale dopiero jak "odkryłem" Pat`a Metheney, to poczułem, że TO JEST TO!!!
Dużo staroci: Deep Purple, Guns N' Roses, Dżem i inne, trochę heavy metalu, jazz (głownie też te starsze kawałki) i zdecydowanie ulubiony: Led Zeppelin.
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Gram i slucham glownie Progressive House
Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8 L
Techno, Hip Hop, rege, czasem metal ogolnie slucham prawie wszystkiego.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
House house house i wszystkie jego odmiany (Claudio Coccoluto, Olav Basoski, Joe T. Vanelli, etc.). Czasem zależnie od humoru coś mocniejszego do zabawy (np. techno, byle nie młócka siana :P) albo lżejszego dla relaksu (np. REM, nowe Blue Cafe itp.).
Ale też nie zamykam się tylko na te gatunki muzyczne. Nie wzgardzę Iced Earth, albo czymś innym równie dobrym.
Ostatnio edytowane przez Iza ; 28-12-2006 o 00:49
Rock![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net