Strona 21 z 28 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 272

Wątek: jakiej muzyki słuchacie? :)

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

pewnie sojusznikow nie znajde, ale uwielbiam drum'n'bass,
    okolice niderlandow czyli noisia, black sun empire itd, acz nie pogardze czyms podobnie wykreconym z innych krajow
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez illy Zobacz posta
    pewnie sojusznikow nie znajde, ale uwielbiam drum'n'bass,
    okolice niderlandow czyli noisia, black sun empire itd, acz nie pogardze czyms podobnie wykreconym z innych krajow
    Phi. Wielkim znawcą nie jestem ale ogólnie d&b też (do wielu innych gatunków muzyki które lubię) lubię, szczególnie jungle i wszelkie pogranicza/połączenia z raggastyle.

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

no wlasnie ja w druga stronie, nie jungle ale wiertarki i szybkie baslinie
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Ostatnio sporo muzyki filmowej: Zimmer, Poledorius, Morricone, Kamen. Głównie jednak rock.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

u mnie stale punkty programu to
    Pat Metheny, Pink Floyd, Sigur Ros, Mariza, Madredeus, Mari Boine, Al di Meola
    zasadniczo raczej kierunki typu jazz, soul, dzwieki egzotyczne

z rzeczy ostatnio czasowych to
    Jack Johnson, Lisa Ekdahl, Sophie Zelmani, The Cinematic Orchestra, Mogwai, Susheela Raman, Loituma, Gotan Project, Kim Mitchell, Morcheeba, Manu Chao

z cyklu umpa-umpa do auta to mam niejaka Nawal Al Zougbi. to taka starzejaca sie libanska (bodajze) tapeta, ktora na fotkach wyglada jak miss make-upu i retuszu, a muzycznie jest dobrej klasy arabskim disco (ze tak to ujme), ktore ze wzgledu na egzotyczne brzmienia swietnie sie slucha w drodze. podobnie wykonawca o nazwie Rola (za cholere nie wiem co zacz za stwor).

wszelkiej masci techno-lupanek ogolnie nie trawie (gwalca moje rozumienie muzyki jako czegos, co charakteryzuje jakakolwiek linia melodyczna - i mam tu na mysli cos innego niz C, a, F, G ). aczkolwiek Chicane i Paul Oakenfold robia tu za wyjatek, ze wzgledu na istnienie wspomnianej linii melodycznej

zasadniczo, mam zwyczaj co jakis czas wlaczac Soulseeka i szukac rzeczy, ktore brzmia jakos egzotycznie. raczej szerokim lukiem omijam nazwy angielskie (ale rowniez japonskie i holenderskie - to za "zaslugi" ), za to chetnie sciagam brzmiace z hiszpanska, arabska, francuska, skandynawska, ...
    znalazlem w ten sposob mnostwo swietnej muzyki...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 05-08-2008 o 10:50
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna Awatar hroopek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie jazz

Esbjorn Svenson Trio, Paweł Kaczmarczyk, Leszek Możdzer, Joe Sample, Ahmad Jamal Trio, Pat Metheny, Manu Katche, Trio Wasilewskiego, Diana Krall
    Słucham muzyki.
    Duża Puszka Canon i wszystkie niezbędne klamoty...hmmm i kiedys miałem Trabanta...sedan...

Coś już napisał
    Miasto
    Namysłów

Domyślnie

Deep Purple, Lady Pank i inne polskie kapele...

Dopiero zaczyna Awatar diZaster
    Miasto
    lublin :: chodel

Domyślnie

doom, death, ****core, black

ostatnio szczegolnie: darkest hour, novembers doom, sabachthani, rotting christ, belphegor, parkway drive, i killed the prom queen, gojira, the black dahlia murder, my shameful i duzo duzo innych...

i nigdy nie porzuce my dying bride, slucham ciagle i namietnie do poczatku dyskografii do jej konca
    …make yourself all honey and the flies will devour you :: blog

gotrek
    Guest

Domyślnie

Nie będę oryginalny pisząc - ogólnie pojęty Rock (sporo Metalu z odrobiną grunge, Punk i klasyki gatunku)
    Z polskich: Kult, KNŻ, Hey, Post Regiment, Vader
    Z zagranicznych głównie: Led Zeppelin, Pearl Jam, Sex Pistols, Godsmack, In Flames, System Of A Down, Sepultura, Soulfly, Slipknot

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

W tej chwili Rapoon - elektronika w stylu ambient z bitami itp.... Burial (czyli dubstep), Laswella dubowanie, jazzowanie, i od cholery innego grania
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Strona 21 z 28 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów