Ja tam wygrzebałem stare vinyle z Disco Polo i katuję od ub. tygodnia zespół AKCENT. Próbki do ściągnięcia na Emulaczu. Chłopaki podbiły serca polonii na całym świecieTen aksamitny głos obezwładnia
![]()
Ja tam wygrzebałem stare vinyle z Disco Polo i katuję od ub. tygodnia zespół AKCENT. Próbki do ściągnięcia na Emulaczu. Chłopaki podbiły serca polonii na całym świecieTen aksamitny głos obezwładnia
![]()
W 100% popieram ;-)
Poluję akurat na taką skórę biało-czarno-czerwono-niebieską z 'USA' na plecachImage 'czeskiego metala' wykreuję myślę, że do wiosny ;-)
Swoją drogą ciekawe co teraz robią te wszystkie chłopaki??
Podciągnę trochę wątek do góry pytaniem, czy był ktoś może na czwartkowym koncercie The Cinematic Orchestra w Palladium w W-wie? Jeżeli tak to czy był ze sprzętem i czy mógłby się podzielić zdjęciami. Koncert był boski![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
U mnie ostatnio na topie Luis Armstrong i Miles Davis
jeśli chodzi o jazz to głównie chet baker...ale ostatnio słucham brassbandów holenderskich...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Program III Polskiego Radia, sobota wieczór, najciekawsze kawałki.
Często chillout, smooth jazz, piosenka francuska.
Czasem Vivaldi, Bach, Chopin, Mozart i... Rammstein![]()
i Big bandy !!!!!! i nieśmiertelny Boss Maynard Ferguson król stratosfery...Muflon wiesz coś o tym ??![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Wychowalem sie na:
The Doors
Queen
Led Zepplin
Pink Floyd
Deep Purple
Dire Straits, i dalej slucham ich z wielka przyjemnoscia. Ostatnio na tapecie jest Fleetwood Mac i Leonard Cohen. Od kilku lat przechodze transformacje - stalem sie melomanem.W czsach mojej mlodosci wrecz nienawidzilem muzyki powaznej a dzisiaj jak slucham niektorych utworow to sie wzruszam do lez, czy to znaczy ze sie starzeje? Czy moze do wszystkiego trzeba dojrzec.
Z polskich wykonawcow na nowo odkrylem Stana Borysa " Niczyj" - serdecznie polecam!
Na bezludna wyspe zabral bym "The Four Seasons" Vivaldiego