Ale o co ci chodzi z tym gajerem? No ubrał się jak umiałJakbyś mnie zobaczył, to pewnie suchej nitki być nie zostawił. Ostatnio małe buty trekkongowe, dżinsy i koszule luzno. I co? A kwestie merytoryki opłat pomijam. Każdy ma tyle, ile mu zapłacą. 5 pln za foto to dużo? Ja luzem wołam dychę.
może i bym nie zostawił suchej nitki ale Ty nie miałeś zielonego kwadracika i lampy na wprost i nie waliłeś zboczonymi tekstami do dziewczyn (a najgorsze że ta klasa nie podpisała z nim umowy i teraz nie mogą mu nic zrobić za taki syf jaki pokazał...)
wiesz ale 5zł za coś czego się nie da oglądać to jest bardzo dużo...
wiesz ja będę robił w walentynki więc wolę pojechać do dziewczyny zamiast robić zdjęcia pijanych osiemnastolatek...
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
u mnie sprawa prezentowała się tak: facet miał 430ex na stopce, 1Ds mark III i chyba 17-55... ale teog nie ejstem pewna.. w każdym razie walił lampą na wprost...
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Lampa iście do kompletu?![]()
Ja własnie odsypiam kręcenie na 100dniówce... przynajmniej sie bawili, a nie chlali albo gadali o wyższości odrodzenia nad średniowieczem.
ależ oczywiscie :![]()
o 17-40 mi chodziło.. :P tak czy siak, lampa wyglądała śmiesznie...
heh u mnie na 100dniówce było 4-ech fotografów 3 zawodowych i Ja - 100dniówkowicz :P
Ci trzej panowie oczywiście z Nikonami D300 + najczęściej widziałem Nikkor 24-70/2.8 + SB 800-900 ( jednym z nich był mój wujek któremu szkoła zapłaciła z góry a tamci dwaj robili z myślą że coś uda im się sprzedać) i ja jako jedyny twardy zagorzalec Canona 40D+bg - 17-40/4L + 580II zdjęcia bardzo fajne 100dniówka udana
![]()
Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D