O... To tez
Stringi to jak paseczki na eLuniach![]()
O... To tez
Stringi to jak paseczki na eLuniach![]()
...
SimOn! dobrze kombinuje :grin:Zamieszczone przez SimOn!
No ale nie mogę. Akurat ta fajna fotka nie jest dziewczyn z klasy, którą fotografowałem. Ale gdybym zasłonił twarze ? To już chyba można![]()
DAWAJ DAWAJ DAWAJ....
tylko zrób MOZAJKĘ na twarzy...
pamiętaj, samej twarzy...
resztę zostaw![]()
Fotki naprawdę fajne, będą mieli pamiątkę oraz wspomnienia. Fajnie wykożystałeś lampę, nie strzelałeś fotek prosto skierowaną lampą tylko wspomogłeś się ustawiając lampę pod odpowiednim kątem oraz wbudowanym odbłyśnikiem lampy - efekt jest naprawdę dobry - Bravo !!! Dyfuzor też by pomógł lub nawet chyba dałby jeszcze lepszy efekt. raczej ci panowie (profesjonaliści) raczej mieli rację, że zrobisz im konkurencję !!! A co do aparatu, to fotograf robi zdjęcia a nie sprzęt. Po prostu dobrze umiesz go wykożystać. A lepszy sprzęt może ci tylko w tym pomóc. Powodzenia i udanych fotek !!!!
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Co do jakościuważam, że zdjęcia są super. Przeszkadza tylko ucinanie kadru. Sama dziś wybieram się na studniówkę i jestem pełna obaw czy cokolwiek mi wyjdzieNie mam pojęcia jak wysoko będzie sufit i mam nadzieję, że nisko i biało
![]()
Fotki naprawde spoko - uwagi apropos rozmyci tla bardzo trafne (tez bym je rozmyl)ale poza tym naprawde supcio.
Lampe miales pinowo do gory??Odlysnik masz na mysli ten wbudowany dyfuzor ktory po wyciognieciu i przyslonieciu lampy skaraca jej ogniskowo do 14mm??
Jeszcze jedno - czy sadzicie iz omnibounce StoFen dalby lepszy efekt??
Korekte blysku jakas robiles??
5D + L
Niestety nie posiadam jasnego obiektywu, dzięki któremu miałbym małą głębię ostrościZamieszczone przez borkomar
TakZamieszczone przez borkomar
Nie, chodzi mi o wysuwany kawałek białego plastiku, który jest z tyłu palnika lampy w tym samym miejscu co dyfuzor o którym piszesz.Zamieszczone przez borkomar
Nie robiłem.Zamieszczone przez borkomar
NO jestem pod wrazeniem - jesli bez korekty i tak ladnie doswietlone fotki - no chyba, ze az tak bardzo byly poddawane zabiegom w shopie??
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 21-01-2006 o 14:13
5D + L
Może jakiś backstage z obróbki ? Jestem ciekaw w jaki sposób modyfikowaleś fotki![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II