Kurcze, coś musi być w tych 17-40, że pomimo 4.0 i tak go używają :P
Kurcze, coś musi być w tych 17-40, że pomimo 4.0 i tak go używają :P
może i bym nie zostawił suchej nitki ale Ty nie miałeś zielonego kwadracika i lampy na wprost i nie waliłeś zboczonymi tekstami do dziewczyn (a najgorsze że ta klasa nie podpisała z nim umowy i teraz nie mogą mu nic zrobić za taki syf jaki pokazał...)
wiesz ale 5zł za coś czego się nie da oglądać to jest bardzo dużo...
wiesz ja będę robił w walentynki więc wolę pojechać do dziewczyny zamiast robić zdjęcia pijanych osiemnastolatek...
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Dzięki, że we mnie wierzysz (zielony kwadrat i teksty do dziewczynSam się naooglądałem umów i później zdjęć z nich wynikających....Takie jest życie, podpisuje się z panem Edziem, Zdzisiem, bez przemyślenia efektów. A potem się krzywią, że wołam 10-20 pln za sztukę, bo mam ich na zdjęciu, a nie byłem zamówiony (robiłem innej klasie). Co do 17-40 to jest to bardzo zacne szkło na FF. Sam właśnie do niego wracam.
Rany boskie, modne gajery profi. Czego ludzie nie wymyślą. A gacie dla profi -konieczne w żabki.
w ogóle proponuje kamizelke odblaskową z napisem foto, stringi i płetwy coby się nie wyróżniać bardzo:P
co w nim jest? szybki, celny i ostry, pozyczam od kumpla nie długo to się przekonam na własnej skórze![]()
No ale ciemny! 4.0! sic! :P