Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Fatamorgana
    Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Słuszne mniemanie!

Słuchajcie, to z reguły jest tak, że lekki deszcz i przelotny nie zabijają tej imprezy, bo za dużo przygotowań pójdzie na marne jak trzeba odwoływać, więc robią co mogą, aby do tego nie doszło. ALe jak lunie za fest, to... kicha.
    Także znowu wykonam telefon do vice prezia klubu i najpóźniej rano w niedzielę się dowiemy co i jak- wstawię info gdyby odwołali, ale odpukać- ma być raz lepiej raz gorzej z pogodą, więc rano w niedzielę sporo się może wydarzyć.

Pozdrawiam.
    MacB- żyjesz gdzieś tam?
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Słuszne mniemanie!

Słuchajcie, to z reguły jest tak, że lekki deszcz i przelotny nie zabijają tej imprezy, bo za dużo przygotowań pójdzie na marne jak trzeba odwoływać, więc robią co mogą, aby do tego nie doszło. ALe jak lunie za fest, to... kicha.
    Także znowu wykonam telefon do vice prezia klubu i najpóźniej rano w niedzielę się dowiemy co i jak- wstawię info gdyby odwołali, ale odpukać- ma być raz lepiej raz gorzej z pogodą, więc rano w niedzielę sporo się może wydarzyć.

Pozdrawiam.
    MacB- żyjesz gdzieś tam?

Zobaczymy jak tam wyjdzie ze mną ,ale myślę że spokojnie dam radę. Co do MacB ma się dobrze żyje ,ale zapracowany i to dosłownie.. (sam może to potwierdzić). Na cross może się wybierze ale nie będę się za Maćka wypowiadać, tylko tyle wiem co mi przekazał ..
    Ostatnio edytowane przez Zbyszko666 ; 06-06-2013 o 22:09

Uprawnienia umieszczania postów