Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    No proszę jak to szybko może się wszystko zrodzić. Bardzo ciekawie i dobrze. Jestem na Tak. :-D

Panowie,wrzucać foty z pierwszego pleneru.
    Skorzystałem z zaproszenia i wybrałem sie w miłym towarzystwie na plener w Rydułtowach.

Nad miastem góruje szczyt hałdy i on był celem naszej wyprawy.
    Niestety moje 130 kg udało mi sie donieść tylko na 2/3 hałdy trochę powyżej napisu Szarlota.

Pozostali uczestnicy dumnie zaliczyli szczyt i wcale nie chcieli wracać

Widoki niesamowite, miejscami księżycowe i futurystyczne, miejscami wulkaniczne -wnętrze hałdy pali się cały czas.

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo i wspaniałą atmosferę.
    Szczególne podziękowania dla Fatamorgany za zaproszenie i wręcz braterską, żeby nie powiedzieć synowską opiekę i troskę
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Kilka moich klatek z wyprawy

Ostatnio edytowane przez Jasiu z Rybnika ; 31-01-2012 o 17:09 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasiu z Rybnika Zobacz posta
    Skorzystałem z zaproszenia i wybrałem sie w miłym towarzystwie na plener w Rydułtowach.

Nad miastem góruje szczyt hałdy i on był celem naszej wyprawy.
    Niestety moje 130 kg udało mi sie donieść tylko na 2/3 hałdy trochę powyżej napisu Szarlota.

Pozostali uczestnicy dumnie zaliczyli szczyt i wcale nie chcieli wracać

Widoki niesamowite, miejscami księżycowe i futurystyczne, miejscami wulkaniczne -wnętrze hałdy pali się cały czas.

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo i wspaniałą atmosferę.
    Szczególne podziękowania dla Fatamorgany za zaproszenie i wręcz braterską, żeby nie powiedzieć synowską opiekę i troskę
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Kilka moich klatek z wyprawy

zdjęcia się nie wyświetlają. Widocznie link bezpośrednio do forum też nie działa, dlatego się nie wyświetlają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    zdjęcia się nie wyświetlają. Widocznie link bezpośrednio do forum też nie działa, dlatego się nie wyświetlają.
    Sorry, jestem tu nowy i nie bardzo wiem jak wstawiać zdjęcia do wątku.
    Bardzo proszę o pomoc

Uprawnienia umieszczania postów