Tak, gdyż Czesi mają swoje zawody w soboty.
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
No wpisuj mnie, na co czekasz?!
Plan dojazdu na tor w Petrovicach.
Przejście graniczne jest w Marklowicach Górnych.
Zbyszko- jedziesz?
Azael- rusz się z nami jak poprzednio- będzie fajnie!
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 02-10-2012 o 10:05
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
Kontynuacja listy
1. MacB
2. Fata
3. Zbyszko + Justyna
4 ....
Pewnie ,że jadę skoro to ostatnie zawody sezonu:]
Tak Zbyszko, ostatnie.
Ale oto gratka!!!
UWAGA! Są jeszcze przedostatnie! I to Mistrzostwa Polski!
W najbliższą niedzielę! W Cieszynie.
Będą sami niemal zawodowcy, także jazda na maksa gwarantowana!
Początek od 10:30 ale wcześniej jest rozgrzewka. W sobotę zaś treningi wszystkich klas.
Plan zawodów tu:
Cieszyn: Mistrzostwa Polski w motocrossie ť Radio 90.pl - Rybnicki Okręg Przemysłowy, Racibórz, Śląsk Cieszyński
Lokalizacja toru:
http://motocross.dirtarena.pl/2085/t...yn-boguszowice
Kto jedzie?
Ja nie odpuszczę takiej okazji....:grin::grin::grin::grin:
Sprawa kolejna. W najbliższą sobotę jest dzień otwarty Elektrowni Rybnik. Od 9-16. Zwiedzanie zakładu czyli.... industrial.
Trzeba by potwierdzić możliwość focenia, ale sama okazja jest ciekawa, bo normalnie nie zobaczymy co tam jest w środku.
Ktoś chętny?
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 04-10-2012 o 07:20
powiedzmy tak ..
- Cieszyn z miłą chęcią ( i to jeszcze MP , więc wiadomo jak będzie ) , ale jak wstanę w Niedziele o odpowiedniej godzinie to bez problemu mogę jechać..
- Sobota elektrownia całkiem możliwe ,że się wybiorę w odpowiednich godzinach..choćby na chwilę nawet..![]()
Słuchajcie.... w niedzielę będzie mokro- to nie Czerwionka...
Mam potwierdzenie z biura organizacji MP, że ZAWODY ODBĘDĄ SIĘ NA 200 % NIEZALEŻNIE OD POGODY!
Ale... ze względu na rangę zawodów i ich nieco bardziej zaawansowane wymagania- fotografowie powinni zgłosić się w biurze zawodów celem uzyskania niezbędnych informacji (kwestie bezpieczeństwa, wyznaczone sektory, ewentualne akredytacje dla medialnych itd.). Będzie tam stał TIR, i tamże należy się udać.
Plan toru jest na stronie klubu cieszyńskiego.
http://ckm-polska.pl/
Zabieramy kurtki przeciwdeszczowe, folię na sprzęt, dobre buty, bo będzie błoto i sporo ciapy pofrunie spod kół.
MacB jedziesz z nami? Ty tam masz tak szczelny korpus, że możesz się śmiać z deszczowej pogody.:smile:
Potwierdziłem właśnie w biurze zarządu Elektrowni Rybnik, że na jutrzejszych dniach otwartych można robić zdjęcia. Także fani industrialu- zapraszam!
Ze względu na duże zainteresowanie wizytą w tym zakładzie biuro zaleca przyjście albo rano albo ok. 15:00. Zwiedzanie elektrowni odbywać się będzie w grupach z osobą oprowadzającą. Także lepiej być wcześnie, bo potem będziecie czekać na kolejną grupę.
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 05-10-2012 o 09:39
Gdzie można przeczytać coś więcej na temat dnia otwartego w El. Rybnik ?