Strona 115 z 129 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 141 do 1 150 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Fatamorgana
    Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mamy dodatkowe zawody na torze w Czerwionce.
    Mistrzostwa Strefy Południowej w motocrossie!

III Runda - 27.07.2014 Czerwionka!

A zatem w końcu na naszym torze będzie coś więcej niż zawody amatorsko-zawodowe.
    Poddaję pod uwagę tę datę kolegom! Bo wtedy na bank warto być!

Pozdr.
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Mamy dodatkowe zawody na torze w Czerwionce.
    Mistrzostwa Strefy Południowej w motocrossie!

III Runda - 27.07.2014 Czerwionka!

A zatem w końcu na naszym torze będzie coś więcej niż zawody amatorsko-zawodowe.
    Poddaję pod uwagę tę datę kolegom! Bo wtedy na bank warto być!

Pozdr.
    Pierwsze zawody już 13.04

Miasto
    Yorkshire/Silesia

Jutro jestem na pierwszych zawodach Strefy Południowej- tor Kowala k. Kielc.
    Obadam co i jak- ale już im zazdroszczę tym kielczanom- 2 nowe tory, kilka zawodów a taki Cieszyn mógł mieć dużo a nie ma nic...
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Miasto
    Śl.

Jutro jestem na pierwszych zawodach Strefy Południowej- tor Kowala k. Kielc.
    Obadam co i jak- ale już im zazdroszczę tym kielczanom- 2 nowe tory, kilka zawodów a taki Cieszyn mógł mieć dużo a nie ma nic...
    Najwidoczniej Cieszyn myśloł że bydzie mega, a nawet atrakcyjnie , ale przyrost siły nad formą zrobił wszystko. Zresztą na plenerze była o tym mowa, więc nie ma czego drążyć. Teraz tylko czekać na zdjęcia z Kielc (nikonem ) a spotkać się w Czerwionce.

Coś już napisał
    Miasto
    SR

Fata, a gdzie to łazisz bo zastanawiam się nad takim wyjściem.
    oczywiście rankiem jak jeszcze mgła unosi się miedzy drzewami a słońce już zaczyna się przedzierać.
    myslę, że jak coś to możemy się spisać, zdzwonić, zgadać...

Miasto
    Śl.

Cytat Zamieszczone przez axidus821 Zobacz posta
    Fata, a gdzie to łazisz bo zastanawiam się nad takim wyjściem.
    oczywiście rankiem jak jeszcze mgła unosi się miedzy drzewami a słońce już zaczyna się przedzierać.
    myslę, że jak coś to możemy się spisać, zdzwonić, zgadać...
    Fajnie to tak samym się ugadywać hahha :d wpadaj na crossa w końcu do Czerwionki

Coś już napisał
    Miasto
    SR

no to dołącz na spacer do lasu

Bywalec

Na motocross też się wstępnie piszę...
    6D mkII; 1D mkIII; 500D; S12-24; C 50 f1.8; S 8mm f3.5; C 35L f1,4; C135L; S 24-105; było: S 14 f2,8; C 24-105L f4; C70-200L f4 IS; 5D mkII;

Miasto
    Yorkshire/Silesia

Uuuuhhhh!!! To było to!!!
    Wreszcie poczułem że żyję...

Ale jazda była, efekty specjalne, 2 godzinna obsuwa programu, rano mżawka, syf i totalne zachmurzenie oraz ziiiiimno- tak, że w lasku zawodnicy się rozgrzewali ...ogniskiem. Jednak póxniej się coś przerzedziło i...w końcu pokazało się słońce. Także totalny mix. Ale za to jaki ten tor mają cudownie pięęęęknyyyy.

Wspaniały, kopny i miałki piach- także zero błota gliny- więc nie ma tego całego gnoju jaki jest na innych torach (zwłaszcza w Cieszynie!) po opadach. Nie ma co- naprawdę warto było tam jechać bo poziom sportowy i czad był wysokich lotów.
    Przemyślcie wyjazd grupką do Dębskiej Woli na majową rundę Mistrzostw Strefy Południowej -2 dni ostrej jazdy po niebezpiecznym i szybkim torze o z kolei piaszczysto-kamienistej "konstrukcji" i sporych szybkościach.

Po raz pierwszy widziałem jak na torze trwa wyścig a słońce zachodzi i robi się szarówa a ISO mi każe wrzucić tak ok. 1600 żeby czas pozwalał coś złapać.... Wszystko przez obsuwę.

Podsumowując- świetny tor, świetne zawody, pogoda najpierw do du..- ale potem słonko i przepiękne, popołudniowe światło- wręcz stworzone do takiej akcji, bardzo pozytywne podejście organizatorów do fotografów, nowoczesne podejście miejscowych do sprzętu rejestrującego na linii mety i zagadnień bezpieczeństwa (tor obsługuje na całym areale jeep ratowniczy, który ma swoje "uliczki" oraz posterunek obserwacyjny na pagórku z którego widać cały niemal tor- który to nazwaliśmy z kumplem "Orlim Gniazdem"). Kurde, już bym chciał kolejnych zawodów na tym torze- bo w Dębskiej Woli niestety o lasku można tylko pomarzyć- zero cienia...

Polecam.
    Nogi mam w rzyci, jestem zaspany, zmęczony jak cholera (na nogach od 6:00 do 24:00) ale... co moje to moje!
    Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 07-04-2014 o 01:17

Miasto
    Śl.

Uuuuhhhh!!! To było to!!!
    Wreszcie poczułem że żyję...

Ale jazda była, efekty specjalne, 2 godzinna obsuwa programu, rano mżawka, syf i totalne zachmurzenie oraz ziiiiimno- tak, że w lasku zawodnicy się rozgrzewali ...ogniskiem. Jednak póxniej się coś przerzedziło i...w końcu pokazało się słońce. Także totalny mix. Ale za to jaki ten tor mają cudownie pięęęęknyyyy.

Wspaniały, kopny i miałki piach- także zero błota gliny- więc nie ma tego całego gnoju jaki jest na innych torach (zwłaszcza w Cieszynie!) po opadach. Nie ma co- naprawdę warto było tam jechać bo poziom sportowy i czad był wysokich lotów.
    Przemyślcie wyjazd grupką do Dębskiej Woli na majową rundę Mistrzostw Strefy Południowej -2 dni ostrej jazdy po niebezpiecznym i szybkim torze o z kolei piaszczysto-kamienistej "konstrukcji" i sporych szybkościach.

Po raz pierwszy widziałem jak na torze trwa wyścig a słońce zachodzi i robi się szarówa a ISO mi każe wrzucić tak ok. 1600 żeby czas pozwalał coś złapać.... Wszystko przez obsuwę.

Podsumowując- świetny tor, świetne zawody, pogoda najpierw do du..- ale potem słonko i przepiękne, popołudniowe światło- wręcz stworzone do takiej akcji, bardzo pozytywne podejście organizatorów do fotografów, nowoczesne podejście miejscowych do sprzętu rejestrującego na linii mety i zagadnień bezpieczeństwa (tor obsługuje na całym areale jeep ratowniczy, który ma swoje "uliczki" oraz posterunek obserwacyjny na pagórku z którego widać cały niemal tor- który to nazwaliśmy z kumplem "Orlim Gniazdem"). Kurde, już bym chciał kolejnych zawodów na tym torze- bo w Dębskiej Woli niestety o lasku można tylko pomarzyć- zero cienia...

Polecam.
    Nogi mam w rzyci, jestem zaspany, zmęczony jak cholera (na nogach od 6:00 do 24:00) ale... co moje to moje!
    Teraz fata pokaż co tam wymodziłeś na zdjęciach

jakby komuś się w sobotę nudziło
    Ostatnio edytowane przez Zbyszko666 ; 07-04-2014 o 09:58

Strona 115 z 129 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów