Ale nie zniechęcaj się. Ja patrząc dziś na moje pstryki sprzed paru lat łapię się za głowę.
A wtedy wydawały mi się superowe.
Ale nie zniechęcaj się. Ja patrząc dziś na moje pstryki sprzed paru lat łapię się za głowę.
A wtedy wydawały mi się superowe.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
5.
to jest zdjecie pomniejszone z oryginalnego . Widac ze ze mnie laik ale chce sobie pstrykac , dodam ,ze opinie wasze sa dla mnie bardzo cenne .
ale to zdjecie nr 5 , w dalszym ciagu nie wyglada tak jak oryginal ....w jakiej rozdzielczosci najlepiej robic zdjecia ,zeby po pomniejszeniu zachowaly swoj wyglad ??
PS Tryton ,dzieki za slowa otuchy![]()
Ostatnio edytowane przez nefrethete ; 08-01-2012 o 12:08
a tak zupełnie przy okazji, widzę tu złamanie regulaminu na "zdjęcie miesiąca grudnia" :/ foto z plaży bierze udział w konkursie, a zostało tu opublikowane 19 grudnia... czy to jest zgodne z regulaminem?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
oj nie mam pojecia ;/ jezeli nie jest zgodne to prosze wykasowac zdjecie z tematu albo z konkursu . jestem tu nowa a zdjecie do konkursu dalam wieki temu , prawde mowiac nawet nie sadzilam ,ze sie tam pojawi ;/
zdaza siewarto czasem przeczytac regulamin
Sent from my iPad using Tapatalk HD
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
bardzo dziekuje za zwrocenie uwagi
Boze ,co ci moderatorzy ze mna maja![]()