Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: windowsowa przeglądarka

Domyślnie windowsowa przeglądarka

Przeglądałem sobie fotki i obracam jedną z nich "do pionu". Przy przejściu do następnej wyświetla się informacja o zapisywaniu i pojawia się następne zdjęcie. Tyle że jak chce wrócić do tej "obróconej" to jej już nie ma... znika fizycznie z folderu :/ Kilkakrotna próba z innymi i to samo się dzieje :/ Windows 7 i windowsowa przeglądarka :/ Cały czas działało dobrze tylko dzisiaj coś okienkom się porąbało... jakieś pomysły??

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

pyta czy zapisac do tego folderu ze zdjeciami, czy do innego (domyslnego)?

Domyślnie

o nic nie pyta... zawsze zapisywało obrót zdjęcia i nie zmieniało folderu zapisu

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Przeżuć zdjęcia na pulpit i tam spróbuj przekręcić. Być może pliki masz w jakiś sposób chronione i system się gubi. Po ostatnich aktualizacjach se7en zaczął wariować.

U mnie, ów przeglądarka doszła do wniosku, że zacznie bawić się kolorowanką. Każde zdjęcie jest strasznie ciepłe, a jak próbujesz je jeszcze kilka razy obrócić, to dostajesz innym klimatem po oczach.

Stąd też wywaliłem i używam w tej chwili tej z picasy.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie

nie ma znaczenia czy w katalogu czy na pulpicie... ciągle to samo... piki znikają z kompa... skanowałem cały dysk w poszukiwaniu tych zdjęć, podejrzewając że może przeglądarka je gdzieś przenosi ale bezskutecznie...

Uprawnienia umieszczania postów