Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Zestaw do sportu

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    No tak nie ma to jak powtarzać bzdury wyczytane w necie...
    Ale wiadomo każdy swoje chwali
    ? ja nie mam tej puszki
    1. MIAŁEM 1d2 i 1d3 - pewniejszy (nie pisalem ani razu o szybkosci) mial 1d2
    2. Znam pare osob, ktore przechodzily droge 1d2->1d3->1d4 - tesknia za AF z 1d2, psiocza na ten z 1d4
    3. Porownywalem z jedna osoba prace servo w jednej hali 1d3 vs. 1d4 - podobnie marnie bylo - nie przypominam sobie problemow tam z 1d2

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Z tą gwarancją na wymienioną migawkę nie jest takie pewne.
    W nowym podforum jak ktoś o to zapytał wprost to nie padła żadna odpowiedź czy po wymianie gwarancja jest znowu odnawiana na ilość cykli czy tylko na 6mc jak widnieje na kwitku z serwisu...
    A co do najmniej awaryjnej puszki to poproszę link do szczegółowych danych na ten temat...
    jak wymienialem migawke w 1d2 na gwarancji to nie dostalem swistka na 6miesiecy ale moze faktycznie jest jak piszesz

odnosnie awaryjnosci to linka nie dam, bo takich danych nie ma, wlasciciele nie klepia o nich 300 postow na godzine tylko uzywaja info to rowniez jest "zaslyszane", nowsze jedynki czesciej sie serwisuje (np. w 1d3 po 80k zdjec mialem spust do wymiany ??: ). Co nie zmienia faktu, ze sa inne funkcje dla ktorych warto jest miec nowsza jedynke AF nie jest w nich tragiczny czy wyraznie mniej pewny, ale jednak gorszy

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Nie zaprzeczę, że już teraz myślałem o trochę lepszej puszce żeby starczyła na dłużej, szkła łatwiej dokupić niż zmienić aparat... ale chyba zostane jednak przy najtańszej opcji.
    na odwrot latwiej i czesciej sie puszke zmienia, lepiej na starcie kupic dobre szkla
    Ostatnio edytowane przez Andrus ; 18-12-2011 o 23:07

Uprawnienia umieszczania postów