Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Zestaw do sportu

Mieszany widok

Uzależniony Awatar RTSiak

Domyślnie

Jednak rezygnuje z tego 1d ostatecznie i definitywnie Mam do przetestowania jeszcze 1 opcje przy obecnym systemie, i jeśli wyjdzie tak jak przypuszczam to zacznę polowanie na 40/50d - zobaczymy co pierwsze mi wpadnie w łapska. Do tego 70-200/2.8 + 17-40 za jakiś czas. Dzięki za pomoc, jeśli coś jeszcze wymyśle będę się odzywał a póki co uciekam na jakiś czas żeby nie robić sowie jeszcze większego mętliku w głowie bo w końcu w ogóle się nie zdecyduje na zmianę
    Ostatnio edytowane przez RTSiak ; 20-12-2011 o 15:20

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    ...póki co uciekam na jakiś czas żeby nie robić sowie jeszcze większego mętliku w głowie bo w końcu w ogóle się nie zdecyduje na zmianę
    No i brawo! Dobra decyzja autora wątku bo ten dawno już przestał być merytoryczny, a o tym, że właściwie temat został wyczerpany już po kilku postach nie ma nawet co wspominać...
    EOT?!

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Jednak rezygnuje z tego 1d ostatecznie i definitywnie Mam do przetestowania jeszcze 1 opcje przy obecnym systemie, i jeśli wyjdzie tak jak przypuszczam to zacznę polowanie na 40/50d - zobaczymy co pierwsze mi wpadnie w łapska. Do tego 70-200/2.8 + 17-40 za jakiś czas. Dzięki za pomoc, jeśli coś jeszcze wymyśle będę się odzywał a póki co uciekam na jakiś czas żeby nie robić sowie jeszcze większego mętliku w głowie bo w końcu w ogóle się nie zdecyduje na zmianę
    Mam 50D po kupnie 1DsMII nosiłem sie z zamiarem sprzedaży ale ze nie miałem presji finansowej została i ciesz sie bo okazało sie ze w pewnych sytuacjach jest nie zastąpiona i lekka w porównaniu z nowym nabytkiem poluj na 50D może po świętach ktoś będzie sprzedawał mało używana sztukę. Z nowych wydaje mi sie że tylko 7D spełni twoje oczekiwania ew po świtach możesz używkę w dobrej cenie znaleźć.
    Canon 1Ds Mark II, C24-105/4L IS USM, C17-85/4-5.6 IS USM, C70-300/4-5.6 IS USM, C28 1.8 USM, C50 1.4 USM, C430EX II
    http://maciejko.net/cbsearch/

Uprawnienia umieszczania postów