KGR robiłeś kiedyś zdjęcia sportowe? bo sprawiasz wrażenie, że nie![]()
KGR robiłeś kiedyś zdjęcia sportowe? bo sprawiasz wrażenie, że nie![]()
po co, po to żeby błyskać na ogniskowej 200mm i co chcesz tym osiągnąć? Krajobraz w nocy też robisz z lampą?
C1D3-S35mm1.4
Jeszcze nie miałem sytuacji na meczu kiedy musiałbym użyć lampy, nawet o tym nie pomyślałem... ;] Czy biorąc 1d II będę musiał kupować też szkła kryjące pełną klatkę, czy jest ich trochę szersza paleta? Bo chyba nie wszystko będzie kryło jak powinno ?
No rozumiem, nie wolno. Sam sobie nie wyobrażam by mi ktoś nagle trzasną lampą po oczach kiedy akurat wykonuję coś tam, podaję lub macham do fanów. Jednak napomnę wam, żebyście przeczytali temat ponownie i powoli wyciągnęli zdanie typu: "do wszystkiego innego" lub podobne. Autor wątku nie tylko ma zamiar koncentrować się na sporcie, ale i na niektórych innych sprawach.
Idąc dalej lampka może naprawdę być mu kiedyś potrzebna![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Nie przejmujcie się tą lampą... jak będzie potrzebna to kiedyś dokupię, póki co używałem jej od święta.
Jednak rezygnuje z tego 1d ostatecznie i definitywnieMam do przetestowania jeszcze 1 opcje przy obecnym systemie, i jeśli wyjdzie tak jak przypuszczam to zacznę polowanie na 40/50d - zobaczymy co pierwsze mi wpadnie w łapska. Do tego 70-200/2.8 + 17-40 za jakiś czas. Dzięki za pomoc, jeśli coś jeszcze wymyśle będę się odzywał a póki co uciekam na jakiś czas żeby nie robić sowie jeszcze większego mętliku w głowie bo w końcu w ogóle się nie zdecyduje na zmianę
![]()
Ostatnio edytowane przez RTSiak ; 20-12-2011 o 15:20