No i gdzie tu humor?Zamieszczone przez Il fuoco
No i gdzie tu humor?Zamieszczone przez Il fuoco
Zamieszczone przez minek
ooo.... tam!... uważaj - ucieka![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Widzę wątek idzie w innym kierunku, niż zamierzony.
Sprowadzam go na właściwą drogę. Cytat z dzisiejszego maila (przepraszam autora-potencjalnego klienta) :-D Cytuję mail w całości bez korekt.
.
.
"Witam jestem zaiteresowany twoją ofertą.Czy jest u ciebie mozliwość kupienia zestawu Aparat Nikon 350+BG+CF 1Gb+ob USM 55-200 lub 70-300.Jaka była by cena za zestaw.Nie potrzebuje faktury wat,tylko poaragon.prosze o wyszczególnienie ceny poszczególnych rzeczy,oraz cene zestawu.Czy jest mozliwośc kupna dwóch zestawów.Ewentualnie Canon350+Nikon D70s"
.
.
O obiektywach wiem prawie wszystko
A teraz (bez korekt) pokaż nam swoją odpowiedź. :rolleyes:Zamieszczone przez Cichy
Pozdrawiam
PrzemoC
Jeszcze nie odpisałem :-)
Teraz parę ostatnich:
"Chcialbym prosic o przetestowanie i przeslanie mi probek zdjec obiektywu ktory zamowie u Pana po otrzymaniu próbek."
"Po prostu w mailu o dzis 16:41 miały być dziś a w 2. mailu o 16:48, że
maja być jutro."
"Nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz kiedys kupowałem od Ciebie cyfrówke Olympusa C4000 ale ok mozesz mnie nie pamietać."
"Ja za bardzo nie znam sie na fotografii ale mam zamiar zmienic na bardziej profesjhonalny sprzęt mimo ze napewno w pełni go nie wykorzystam lubie duzy sprzet."
"zastanawiam się za ile jest Pani w stanie oddać aparat. Tak jak widać jest ich całe mnustwo na allegro."
:-D
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 02-02-2006 o 00:17
O obiektywach wiem prawie wszystko
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Zamieszczaj swoje odpowiedzi, to naprawdę może być zabawne.Zamieszczone przez Cichy
Załóż wątek "Profesjonalna Obsługa Klienta" :smile: , a na trudne pytanie możesz odpowiedzieć np.
"ja także lubię duży sprzęt, proponuję ...",Zamieszczone przez Cichy
albo
"oczywiście, że Cię pamiętam, czy Ty czasem nie kupowałeś u mnie cyfrówki Olympusa C4000 ?",Zamieszczone przez Cichy
Rozumiem, że zdarzają się pytania na które nie da się odpowiedzieć, jak to
Musisz odpowiadać równie abstrakcyjnie, odsyłam po natchnienie do poetów, Mirona Białoszewskiego albo Brzózki Brzózkiewicza.Zamieszczone przez Cichy
Może odpowiedz tak: " Tak, przepraszam ale po prostu jutro, że w mailu".
Gwarantuję, że klient zrozumie.![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
Na takiego maila ( "Po prostu w mailu o dzis 16:41..." ) po czterdziestej ósmej próbie zrozumienia go odpisałbym chyba tylko: "spieprzaj, dziadu!"![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Ostatnio dostałem taką wiadomosć :-)
" Treść wiadomości:
witam chcialem sie dowiedziec bo widze ze masz duzo aparatów Praktoca czy mógł czy masz moze kabel do aparat cyfrowy z matrycą praktica CMOS 2"
<lol> to to już jest przegięciechociaż nikon 350 też dobry
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |