Czasem mam wrażenie że zdjęcia zrobione są kompaktem kiepskiej jakości , aż popatrzyłem w EXIF żeby się dowiedzieć że to C 600D!
Pamiętaj że podstawa w portrecie to ostre oczy ! I pilnuj tego niezależnie od używania czegokolwiek i jakkolwiek.
Czasem mam wrażenie że zdjęcia zrobione są kompaktem kiepskiej jakości , aż popatrzyłem w EXIF żeby się dowiedzieć że to C 600D!
Pamiętaj że podstawa w portrecie to ostre oczy ! I pilnuj tego niezależnie od używania czegokolwiek i jakkolwiek.
nie lubie sepi, zapytam czy ty cos robisz z tymi zdjeciami?tzn wygładzasz je czy jak? bo albo ja mam coś nie tak z oczami/monitorem albo ty poprostu straszliwie jedziesz te zdjęcia wygładzaniem jakimś strasznym, zdjecie nr 16 obróbka zniszczyła to zdjęcie i praktycznie jest to tak mocno rzucajace sie w oczy że nie moge inaczej patrzec na to zdjęcie, nr. 15 za to lepiej wypada , tylko pytanie dlaczego BW, dzieci usmiechniete i chyba żywe? dla mnie to bw nie pasuje, chętnie bym zobaczył w kolorze.
17.
zdjecie w kolorze zywych dzieci![]()
a powiedz co sie stało z drugim zdjęciem?
myslalam ,ze chodzi ci oto , bo napisales ,ze nie mozesz na to drugie patrzec
niepotrzebnie moim zdaniem wrzucasz zdjęcia w dwóch wersjach kolorystycznych, a co do bicoloru niepodoba mi się, ani to BW ani to niewiadomo co , wole kolor, wydaje mi się ze zdjece nr.20 to czyste zdjęcie sepi wyzej? znacznie lepiej, nie jest tak ciasno no i kolor przyjemniejszy jak sepia
21.
21 - fajne, tylko nie lubię takich mdłych szarości![]()
Fiu fiu