Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Wydruki kalendarzy

Domyślnie Odp: Wydruki kalendarzy

Kalendarze również u nas, i też nie agitując zapraszam na priv.

Cytat Zamieszczone przez nobill Zobacz posta
    Witam
    Ma ktoś może namiary na dobre wydruki kalendarzy w formacie A3 ?
    Zaliczyłem ostatnio wtopę w firmie colorland, zrobili promocję tylko nie napisali , że nie łączą zamówień i do każdego z promocyjnych kalendarzy trzeba doliczyć przesyłkę ( taki mały szczegół 6 kalendarzy prawie 70zł za przesyłkę).
    Co ciekawe firma w jakiś sposób powiązana z najlepszefoto.
    na czymś trzeba zarobić
    Colorland to to samo, co najlepszefoto, ale firma działa tylko pod zakupy grupowe (znana śpiewka, zawyżone ceny na stronie, żeby potem w gruponie czy innym dziadostwie widniała większa "zniżka"). Mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zacznie zdobywać świadomość zakupów grupowych i firmy krzaki z Silczy, Śliczy czy jak się ta ich miejscowość nazywa, padną, jedna po drugiej.

W tym roku zaspałam i kalendarzy nie zrobiłam, ale przejrzeć firmy można na fotoindex.pl - jest osobny dział dotyczący kalendarzy różnych formatów.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Betoniarka Zobacz posta
    Colorland to to samo, co najlepszefoto, ale firma działa tylko pod zakupy grupowe (znana śpiewka, zawyżone ceny na stronie, żeby potem w gruponie czy innym dziadostwie widniała większa "zniżka"). Mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zacznie zdobywać świadomość zakupów grupowych i firmy krzaki z Silczy, Śliczy czy jak się ta ich miejscowość nazywa, padną, jedna po drugiej.
    To jest wina regulaminów i gigantycznych prowizji serwisów od zakupów grupowych...
    Jeśli już ktoś ma zdychać, to niech lepiej będą to ci pośrednicy.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To jest wina regulaminów i gigantycznych prowizji serwisów od zakupów grupowych...
    Jeśli już ktoś ma zdychać, to niech lepiej będą to ci pośrednicy.
    Regulaminy i prowizje to już inna sprawa - przecież nikt tych firm nie zmusza do wystawiania się na zakupach grupowych. Ale z drugiej strony jest to oszukiwanie klientów. Bo skoro firmy reklamują swoje produkty z super zniżkami, a za tyle samo można kupić ten sam produkt tej samej firmy (różniącej się tylko nazwą, ale siedzibą już nie) w cenie regularnej, to co to za okazja?

Już mam po dziurki w nosie tych wszystkich zakupów grupowych. Taka fajna idea, a jak zwykle cwaniactwo po czasie powyłaziło: i z właścicieli portali (nieziemskie prowizje) i z firm, które się tam wystawiają (kupa różnych dziwnych sztuczek, żeby się nie narobić, a zarobić).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów