Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: 1000D i parę pomysłów na upgrade

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

Domyślnie

powiem tak, macie wszyscy po części racje zgadza się, trochę kasy jest na to i chciałoby się możliwie wszystko zakupić co może się przydać względem cena \ jakość

Darx, ok, wiem, szukałem sobie, ale głównie zdjęcia a mi chodziło o konkretniejsze odczucia co do sprzętu na chwile obecną. Nie mam jakoś ochoty wertować przez wszystkie tematy i doszukiwać się a to tego a to tego. Pytam tutaj, jak ktoś chce to odpowie W końcu dla początkujących :-D

Co do reszty, że tak powiem ja nawet nigdy nie myślałem że będę miał lustrzankę, a jak będę miał to w wieku późniejszym, lecz moim fartem udało mi się wcześniej. Aparatu nie wybierałem, albo chcesz albo nie - taka zasada. Lepiej mieć w takim wypadku niż nie. Teraz po 3 latach jakiegoś obcowania z tym, stwierdzam czego bym chciał konkretniej w mojej dopasowanej do mnie lustrzance, dlatego albo 40D albo 50D i z tym zostaje dopóki to na siebie nie zarobi w jakikolwiek sposób.

Co do umiejętności, nie mnie to oceniać ale twierdzę że jednak umiem coś konkretnie zrobić o ile nad tym pomyśle dłużej niż wykadrowanie i strzelenie fotki :-)

Co do szkła, tak po raz trzeci "co do" Nie oferujcie mi szkieł których nie kupię bo budżet na to nie pozwoli. Na szkła mam 1,5-1,7(niech stracę)k + cena za 50mm Z tym że !na bank! kupuję 85mm. Chciałbym też coś z zoomem na okazje gdzie nie stanę sobie o bezpośrednio przed osobą tylko jednak muszę ją "dosięgnąć".
    Brak szerokiego, ajć...a może KIT'a zostawie? D

Tak w ogóle...ja tylko pytam Chce być przygotowany na wszystko i się czegoś dowiedzieć. Jeśli spytam o 1D Mark VI to też mam to kupić? :-D :-D :-D

Co kupię konkretnie i jak to będzie chodzić, napiszę jeszcze.

ps. Jaś, ahh, wiem, bo zmieniłem w między czasie domenę Podeślę Ci link na DA
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Kolega ma kita i 50 1.8. Większych funduszy brak.
    Pierwsze obiektywy potem body a przede wszystkim praca nad sobą. Kupi najpierw 40/50d kasa pójdzie a za jakiś czas powie że brakuje mu ogniskowej. Tylko nie będzie za co kupić.
    teoretycznie przy założeniu aktualnych cen na wszystko starczy i na body i na słoiki
    Ostatnio edytowane przez piciuok ; 15-12-2011 o 17:51 Powód: Automerged Doublepost
    Pięćdziesiatka + dodatki
    Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer

Uprawnienia umieszczania postów