Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Którego sie pozbyć

Mieszany widok

Domyślnie

Myślę, że trochę się zgubiliśmy. Pytanie było o wybór pomiędzy dwoma Canonami a nie Canonem i Tamronem. To po pierwsze.
    Nie pytam też o poradę do zastąpienia tegoż obiektywu, ponieważ chcę kupić obiektyw 50mm f 1.8 , do fotografii studyjnej i produktowej.
    Moim trzecim obiektywem jest canon 70-300mm więc raczej spróbuję sprzedać ten 28-135mm gdyż całkowicie pokrywają się ogniskowe a 17mm zawsze może się przydać.

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez debiczak Zobacz posta
    Nie pytam o poradę zastąpienia tegoż obiektywu,
    Jesteś pewien?
    Cytat Zamieszczone przez debiczak Zobacz posta
    Chciałbym jeden sprzedać i zamienić
    Wiesz, co jest najzabawniejsze? Kierujesz na forum pytanie, na które odpowiedzi udzielić możesz tylko i wyłącznie ty Przy czym zwracasz uwagę ludziom, którzy starają się Tobie pomóc.

ponieważ chcę kupić obiektyw 50mm f 1.8 , do fotografii studyjnej i produktowej.
    Jeżeli planujesz kupić tak przeciętne szkło to bierz i nie smęć. Jednak weź pod uwagę, że jeden z kolegów podał Ci bardzo ciekawą propozycję. Odłóż nieco grosza i dokup 100/2.8 macro. Tym szkłem na pewno o wiele więcej zdziałasz w fotografii produktowej czy studyjnej. Jeśli Ci natomiast zbraknie 50mm to dokupisz heliosa za "psi grosz" i przejściówkę m42-eos.

Moim trzecim obiektywem jest canon 70-300mm
    Gdybyś podzielił się tymi informacjami wcześniej, to uniknąłbyś off-topików.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Uprawnienia umieszczania postów