Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: poświąteczne obniżki (?)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ponieważ nowych 50D już nie ma to czekanie wiąże się z tym, że za pół roku kupisz starszy egzemplarz niż teraz i niekoniecznie za niższą cenę.

Coś już napisał Awatar pawlack
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Albo chcesz robić zdjęcia albo oszczędzać.
    Aha czyli przed zakupem 50D nie mogę robić zdjęć moim 350D ?

Sądząc po waszych odpowiedziach to nie ma na co liczyć że cena spadnie, poczekam na okazje i kupuję. Jeśli ktoś miałby informacje dot. statystyk cenowych to byłbym wdzięczny bo do miesiąca mogę się z zakupem wstrzymać a dobre i 100zł zaoszczędzone.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Czasem lepiej dać 200zł więcej i kupić sprzęt w lepszym stanie i z pewniejszego źródła niż napalać się na "wyjątkowe" okazje w celu zaoszczędzenia 100zł.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlack Zobacz posta
    Aha czyli przed zakupem 50D nie mogę robić zdjęć moim 350D ?

Sądząc po waszych odpowiedziach to nie ma na co liczyć że cena spadnie, poczekam na okazje i kupuję. Jeśli ktoś miałby informacje dot. statystyk cenowych to byłbym wdzięczny bo do miesiąca mogę się z zakupem wstrzymać a dobre i 100zł zaoszczędzone.
    Zajrzyj do działu podejrzane aukcje na allegro. Czasami dobra cena nie zawsze znaczy dobry sprzęt. Sam się tak naciąłem ale mi akurat udało się odzyskać kasę. Teraz wolę przepłacić ale mieć coś co mi posłuży niż zapłacić mniej i martwić się o wszystko po drodze.

Co do 350d spokojnie możesz cykać. Myślałem że nic nie masz w zapasie. Ale wiesz jak to jest. W momencie wyjścia nowego modelu stare już nie robią zdjęć. Wszyscy Ci tu to powiedzą

Coś już napisał Awatar pawlack
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Przemek_PC, wiem o czym mówisz, nie raz sie o tym przekonałem.
    P.S. chyba na piątym forum na którym się udzielam widzę twój nick :P .

xxkomarxx, rozumiem. Mam właśnie takie podejście do okazji ze względu na fundusze, czasem coś upoluje tanio. Wiem że pewniej jest dać 200,300zł więcej i od 100% pewnego użytkownika ale nie zawsze sie ma te 200,300zł. Będe uważny, postaram się znaleźć jak najpewniejszego sprzedawce i myślę że znajde jakiś kompromis cena/stan.
    Liczyłem na niższą cenę nowych ale nie zwróciłem uwagi że już dawno ich nie produkują.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlack Zobacz posta
    Przemek_PC, wiem o czym mówisz, nie raz sie o tym przekonałem.
    P.S. chyba na piątym forum na którym się udzielam widzę twój nick :P .

xxkomarxx, rozumiem. Mam właśnie takie podejście do okazji ze względu na fundusze, czasem coś upoluje tanio. Wiem że pewniej jest dać 200,300zł więcej i od 100% pewnego użytkownika ale nie zawsze sie ma te 200,300zł. Będe uważny, postaram się znaleźć jak najpewniejszego sprzedawce i myślę że znajde jakiś kompromis cena/stan.
    Liczyłem na niższą cenę nowych ale nie zwróciłem uwagi że już dawno ich nie produkują.
    Najlepiej jak będziesz mógł to wziąć w ręce. Kupuj i ciesz się fotografią nowy sprzęt to zawsze masa radości.

kapsel77
    Guest

Domyślnie

najlepiej kupować w necie, ale na odbiór sprzętu umawiać sie osobiście

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów