Próbowałem, nie widziałem różnicy w porównaniu z 50D, ale właściwie nie wiele można sprawdzić na statycznych elementach ekspozycji sklepowej.
50D przy naciśnięciu spustu wydaje mi się, że tak nie "chlapie".
Próbowałem, nie widziałem różnicy w porównaniu z 50D, ale właściwie nie wiele można sprawdzić na statycznych elementach ekspozycji sklepowej.
50D przy naciśnięciu spustu wydaje mi się, że tak nie "chlapie".
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Zmieniło się - "...łączna kwota dokonywanych jednorazowych odpisów - zarówno u podatnika rozpoczynającego działalność gospodarczą, jak i małego podatnika - nie może przekroczyć w danym roku podatkowym równowartości 50.000 euro."
Ja mam wrażenie że te obniżki często dotyczą modeli ciutkę starawych. Przynajmniej u mnie w sklepach. przykładowo tragedia fotografii fulfilm 1800 taniej o 100 - choć za darmo bym go nie chciał.
Co myślicie o 50D ? Stanieje za sprawą możliwego spadku ceny 5dmII ? Przymierzam się do kupna i nie wiem czy brać teraz za 2100zł (używany oczywiście) czy czekać ,może akurat na wiosnę cena spadnie. Co myślicie ?
Opłaca Ci się czekać do wiosny jak spadnie może o 100 zł, a może wcale. 2100 za używkę jeśli w dobrym stanie i mały przebieg to dobra cena i nie wiem nad czym się tu zastanawiać. Nie ma co spodziewać się cudów z obniżkami. Jeśli chodzi o spadek 5d2 tą taki pewnie nie nastąpi bo cena nowego będzie na tyle wysoka, że nie będzie pewnie pociągać za sobą spadku ceny 5d2
Ostatnio edytowane przez horak ; 23-12-2011 o 16:16
Cena 50D jest zależna raczej od 60D. Wydaje mi się, że premiera 5DIII nie wpłynie w żaden sposób na jego wartość.